Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Joyroom JR-TCF02 20W PD minilaadija (must)

Joyroom JR-TCF02 20W PD minilaadija (must)
Laos
  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1460599
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroomi minilaadija JR-TCF02 PD 20W (must)

Nüüd saate oma nutitelefoni veelgi kiiremini laadida. Joyroom JR-TCF02 kompaktlaadija toetab 20 W PD kiirlaadimist ja pakub laialdast ühilduvust. Lisaks on see väga kerge ja mugav – mahub kergesti isegi taskusse.

Joyroom/JR-TCF02-Black/5

Kiire laadimine

Unustage pikad ootamised, kuni teie nutitelefon või tahvelarvuti on taas kasutamiseks valmis. Laadija toetab erinevaid kiirlaadimisstandardeid, sealhulgas PD3.0, QC3.0, Samsung AFC ja Huawei FCP. Samuti pakub see kuni 20 W väljundvõimsust. Kõik see tähendab, et selle abiga saad oma valitud seadmeid hetkega laadida!

Joyroom/JR-TCF02-Must/1

Kompaktne disain

JR-TCF02 on ideaalne kombinatsioon suurtest funktsioonidest ja väikesest suurusest. Laadija on uskumatult kompaktne – mahutad selle lihtsalt rahakotti, seljakotti või isegi taskusse. Võtke see puhkusele, rongile või ühistuppa kaasa ja nautige oma seadmete kiirlaadimist kõikjal, kuhu lähete!

Joyroom/JR-TCF02-Black/7

Ohutus

Laadija JR-TCF02 abil saate laadida oma seadmeid mitte ainult kiiresti, vaid ka ohutult. Toode on varustatud nutika kiibiga, lisaks sai see mitmetasandilise kaitse liigvoolu, ülepinge, ülekuumenemise, lühise ja palju muu eest. Pealegi oli selle korpus valmistatud tulekindlast PC-plastikust.

Joyroom/JR-TCF02-Black/4

Universaalne ühilduvus

Tootel on ka laialdane ühilduvus. See võimaldab sujuvalt laadida Nintendo Switchi konsoole, juhtmevabasid kõrvaklappe, nutikellasid ning paljusid nutitelefonide ja tahvelarvutite mudeleid. Saate seda edukalt kasutada ka juhtmevaba laadija toiteks. Võimalused on peaaegu lõputud!

Joyroom/JR-TCF02-Black/2

Tootja Joyroom
Mudel JR-TCF02
Värv Must
Sissepääs 100–240 VAC ~50/60 Hz 0,6 A (max)
USB-C väljund 5 V – 3 A, 9 V – 2,22 A, 12 V – 1,67 A
väljundvõimsus 20 W (max)
Materjal PC
Omadused
Korpuse mudel
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles