Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Joyroom JR-Mag-M2 magnettelefonihoidik (lilla)

Joyroom JR-Mag-M2 magnettelefonihoidik (lilla)
Laos
  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1461887
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroom JR-Mag-M2 magnettelefonihoidik (lilla)

Joyroomi magnetiline telefonihoidik parandab oluliselt teie mugavust nutitelefoni kasutamisel! Kerge vidin sobib ideaalselt teie seadmega, kuid ei suurenda selle suurust. Lisaks eristub see oma multifunktsionaalsuse poolest, kuna seda saab kasutada alusena või autohoidjana. Lisaks sobib selle minimalistlik disain ideaalselt teie telefoni.

Joyroom/JR-Mag-M2-Lilla/8

Kasutusmugavus

Joyroomi magnethoidjat on lihtne kasutada. Saate selle hõlpsalt eemaldada ja telefoni külge kinnitada, jätmata sellele kleepuvaid jääke. Lisaks saate seda vastavalt oma soovile reguleerida pöörleva rõnga ja reguleeritava aluse abil.

Joyroom/JR-Mag-M2-Lilla/1

Funktsionaalne

Joyroomi telefonihoidik on vidin, mida saab kasutada mitmel viisil, sealhulgas aluse või autohoidjana. Lisaks on see mugavuse ja libisemiskindla käepideme tagamiseks valmistatud vastupidavast plastikust.

Joyroom/JR-Mag-M2-Lilla/2

Ohutus

Sa ei pea muretsema, et hoidik kogemata telefoni küljest lahti lööb, sest see talub 1200 g raskust! Lisaks on plast kriimustuskindel ja teie nutitelefoni jaoks ohutu, kuna ei jäta oma magnetilise omaduse tõttu sellele kleepuvaid jääke.

Joyroom/JR-Mag-M2-Lilla/4
Direktor Joyroom
Mudel JR-Mag-M2
Materjal Plastik + tsingisulam + TPU
Värv violetne
Omadused
Korpuse mudel
Värv lilla

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles