Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Joyroom JR-FT5 Fit-Life nutikell (must)

Joyroom JR-FT5 Fit-Life nutikell (must)
Laos
  • 35.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1460452
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikell Joyroom JR-FT5 Fit-Life (must)

Joyroom JR-FT5 Fit-Life Smartwatchil on 1,83-tolline TFT-ekraan, mis võimaldab hõlpsat juurdepääsu märguannetele. Need võimaldavad teil helistada ja vastu võtta sissetulevaid kõnesid ning jälgida vererõhku ja vere küllastumist ööpäevaringselt. Nad annavad koheselt teada uutest märguannetest ja pakuvad enam kui 80 spordirežiimi, et igaüks saaks valida endale sobiva spordiala. Uurige, millega ta teid veel üllatada võib.


Kergesti loetav TFT-ekraan

Nutikellal JR-FT5 on 1,83-tolline TFT-ekraan, mille eraldusvõime on 240 x 286, mis tagab lihtsa juurdepääsu märguannetele. Veelgi enam, need pakuvad valida erinevate kella sihverplaatide kujunduste vahel, nii et saate kella välimust oma maitse järgi kohandada. Selle ülesande muudab teie jaoks lihtsamaks küljel asuv valikuketas.


Vasta ja helista

Sissetulevale kõnele vastamiseks ei pea te enam oma nutitelefoni järele sirutama. Nüüd saate seda teha oma nutikellaga. Nutikell pakub ka juurdepääsu teie kontaktide loendile, mis võimaldab teil helistada.


Teie tervise nimel

Nutikell Joyroom JR-FT5 on varustatud spetsiaalse anduriga, mis võimaldab ööpäevaringselt jälgida pulssi, vere küllastumist ja vererõhku. Lisaks salvestab see teie uneandmed, et saaksite halbadest harjumustest loobuda ja lõpuks korralikult magada.


Rohkem kui 80 spordirežiimi

Nutikell Joyroom JR-FT5 on varustatud üle 80 spordirežiimiga, sealhulgas jooksmine, golf, tennis, jalgrattasõit, korvpall, pesapall ja palju muud. Selle tulemusena valib igaüks endale midagi. Lisaks salvestab täppisandur andmeid, et saaksite oma edusamme jälgida. See võimaldab teil oma treeninguid veelgi paremini planeerida ja saavutada unistuste tulemused kiiremini. Lisaks on nutikell IP68 veekindel, nii et saate seda kasutada ilma pritsmete pärast muretsemata.


Kaasas

  • nutikell
  • magnetiline laadimiskaabel
Tootja Joyroom
Mudel JR-FT5
Värv must
Bluetoothi versioon BLE5.3+BT3.0
Bluetoothi kiip JL7012/F6
Mälu 64 MB
Veekindel IP68
Bluetoothi leviala 10 m
Ekraan TFT
Kuva diagonaal 1,83 tolli
Luba 240 x 286
Aku mahutavus 300 mAh
Laadimisaeg umbes 2,5 tundi
Ooteaeg umbes 15 päeva
Töötunnid 7-10 päeva
Laadimispinge 5V⎓500mA
Mõõtmed 36,5 x 44,7 x 11,5 mm
Materjal Silikoon, tsingisulam, PC+ABS
Bändi suurused 219 x 20 mm
Sobib teie randmele 50-220 mm
Kaal Umbes 50 g
Omadused
Korpuse mudel iPhone 12 Pro
Värv läbipaistev

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles