Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Joyroom JR-EL115 juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid (hallid)

Joyroom JR-EL115 juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid (hallid)
Laos
  • 11.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1460447
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroom JR-EL115 juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid (hallid)

Nautige oma lemmiklugude kuulamist uuel viisil. Joyroom JR-EL115 kõrvaklapid pakuvad kvaliteetset HiFi heli koos rõhutatud bassiga. Kullatud 3,5 mm helipesa võimaldab ühendada need enamiku seadmetega ning sisseehitatud mikrofon võimaldab telefoniga rääkida. Veelgi enam, ergonoomiline ja kerge disain tagab mugavuse ning kaugjuhtimispult vastutab käsitsemise lihtsuse eest.


Muljetavaldav heli

Joyroomi kõrvaklappidel on komposiitmembraan ja 10 mm draiverid, mis pakuvad kvaliteetset HiFi-heli. JR-EL115-ga kuulete oma lemmiklaulude senitundmatuid detaile.


Peen disain

Ärge kartke Joyroomi kõrvaklappide kasutamisel ebamugavust. Neil on nahale õrnad silikoonpadjad ja kerge disain tagab pikaajalise mugavuse. Lisaks suurendab vastupidav 1,2-meetrine TPE-kaabel kasutusvabadust ning spetsiaalne filter takistab tolmu sattumist kõrvaklappidesse.


Sisseehitatud mikrofon

Teine Joyroom JR-EL115 kõrvaklappide eelis on ülitundlik sisseehitatud mikrofon. See võimaldab mugavalt telefoniga rääkida – te ei pea muretsema häirete pärast. Veenduge, et teie vestluskaaslane kuuleks teid suurepäraselt.


Lihtne kasutada

Joyroomi kõrvaklappide kasutamine on lihtne tänu kaabli sisseehitatud kaugjuhtimispuldile. Sealt saate sissetulevale kõnele vastata/keelduda/lõpetada ja muusikapleieri konfigureerida. Peatage/jätkake taasesitus hõlpsalt, reguleerige helitugevust ja jätke lugusid vahele.


Tootja Joyroom
Mudel JR-EL115
Värv hall
Tundlikkus 90 ± 3 dB (1 kHz 1 mW)
Mikrofoni tundlikkus -45 dB ± 3 dB
Takistus 16 ± 15% Ohm
Hinnatud jõud 3 mW
Sagedusreaktsioon 20Hz ~ 20kHz
Anduri läbimõõt 10 mm
Materjal TPE, ABS
Kaal 24 g
Kaabli pikkus 1,2 m
Ühendus kullatud, 3,5 mm
Omadused
Korpuse mudel iPhone 12 Pro
Värv läbipaistev

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles