Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Joyroom JR-EC04 juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid, USB C (hõbedane)

Joyroom JR-EC04 juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid, USB C (hõbedane)
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1460444
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroom JR-EC04 juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid (hõbedased)

Tunnetage, kui hästi võivad teie lemmiklaulud kõlada. Joyroom JR-EC04 kõrvasisesed kõrvaklapid on varustatud 10 mm draiveritega, mis tagavad suurepärase helikvaliteeti. Sisseehitatud mikrofon võimaldab teha telefonikõnesid ja reas olev kaugjuhtimispult annab kiire juurdepääsu kõrvaklappide funktsioonidele. Kõrvaklappide ergonoomiline disain tagab uskumatu mugavuse. Tänu USB-C pistikule on neil ka lai ühilduvus.

Taasavastage muusika võlu

Viige oma muusikakogemus järgmisele tasemele. Kõrvaklapid on varustatud 10 mm draiveritega, mis pakuvad hämmastavat helikvaliteeti. Kristallselge Hi-Fi heli, rikkalikud detailid ja täiustatud bass muudavad teie lemmiklood veelgi paremaks!

Sisseehitatud kaugjuhtimispult

Nüüd on kõik olulisemad funktsioonid teie käeulatuses. Juhtmesse sisseehitatud kaugjuhtimispult teeb kõrvaklappide juhtimise lihtsaks. Saate mugavalt reguleerida helitugevust, valida esitatavaid lugusid ning juhtida oma kõnesid ja muusikapleierit. Telefoni pole vaja välja võtta – nii lihtne see ongi!

Loodud teie mugavuse huvides

Joyroomiga saate tundide kaupa vabalt kuulata oma lemmiklugusid, tundmata väsimust või ebamugavust. Kõrvaklapid järgivad täiuslikult teie kõrva kuju ilma ebamugava surveta. Need on ka väga kerged, kaaludes vaid 15 g. Kaabel on valmistatud TPE materjalist, mis on muljetavaldavalt vastupidav. Nii võite olla kindel, et teie Joyroomi kõrvaklapid kestavad kaua.

Rääkige mugavalt telefoniga

Helistage mugavalt kõikjal, kus viibite. JR-EC04-l on sisseehitatud mikrofon, mis salvestab täpselt iga teie sõna. Nii võite olla kindel, et teie vestluskaaslased kuulevad kõike, mida te ütlete, probleemideta.

Tootja Joyroom
Mudel JR-EC04
Värv Hõbedane
Andurid f10 mm
Sagedusreaktsioon 20Hz-20kHz
Takistus 16±15% oomi
Tundlikkus 85±3dB
Hinnatud jõud 3 mW
Kaabli pikkus 1200 ±30 mm
Materjal TPE
Kaal 15 g
Omadused
Korpuse mudel iPhone 12 Pro
Värv läbipaistev

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles