Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Joyroom JR-CL25 autolaadija, 2x USB + Lightning kaabel (must)

Joyroom JR-CL25 autolaadija, 2x USB + Lightning kaabel (must)
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1460335
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroom JR-CL25 autolaadija, 2 USB + välgukaablit (must)

Joyroom JR-CL25 autolaadija on asendamatu lisavarustus igale juhile! Sellel on 2 USB-A-porti ja Lightning-kaabel, nii et teie ja teie kaasreisija saate oma nutitelefoni hõlpsalt üheaegselt laadida. Sellel on lai ühilduvus ja see sobib enamiku autodega, millel on sigaretisüütaja pesa. See püsib pistikupesas stabiilsena ja pakub igakülgset kaitset kahjustuste eest.

Kiire laadimine

Võite olla kindel, et teie telefon ei saa pika autosõidu ajal tühjaks. Seade annab laadimisvõimsust kuni 17 W ja USB-kaabel võimaldab laadimisvoolu 3 A. See tähendab, et nutitelefoni toite taastamine võtab aega vaid mõne minuti. Lisaks on laadijal kuni 2 USB-A porti ja Lightning-kaabel – nii saad laadida korraga 3 seadet.

Üks laadija mitme seadme jaoks

Ühilduvusprobleemid on minevik. Laadija Joyroom JR-CL25 ühildub paljude seadmetega. Saate seda kasutada oma iPhone 12/13/14, Samsung S22 või LG edukaks laadimiseks. Saate seda kasutada ka oma Nintendo Switchi konsooli, nutikella või juhtmevabade kõrvaklappide laadimiseks.

Sisseehitatud kaabel

Võite unustada alati sassis kaablid! Autolaadijal on sisseehitatud Lightning kaabel. Tänu spiraalsele disainile saate oma masinat hõlpsalt korras hoida. Lisaks saab kaablit pikendada kuni 1,5 m Nüüdsest on kaabel alati käe-jala juures.

Pöörates tähelepanu detailidele

Nüüd leiate laadimispordi hõlpsalt üles ka pimedas! Seade on varustatud värvilise taustvalgustusega, mis teeb seadmete ühendamise laadijaga lihtsaks. Samuti ei pea te muretsema oma seadmete turvalisuse pärast. Laadijal on kuni 6 kaitseastet, mis kaitseb tõhusalt ülekoormuse, ülekuumenemise, ülepinge või lühise eest.

Spetsifikatsioon:

Tootja Joyroom
Mudel JR-CL25
Värv Must
Materjal PC
Sisendvool 12-24 VDC
Väljundvool USB-1/2: 5V=3A
Piksekaabel: 5V=2,4A
USB-1+Lightning kaabel: 5 V/3,4 A
Võimsus 17 W
Mõõtmed 65 x 31 x 26 mm
Kaabli pikkus 1,5 m
Kaal 46 g
Omadused
Kiirlaadimise standard
Laadimisvõimsus (W) 57
Ühenduse tüüp
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles