Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Joyroom JR-CL03 Pro 45W 5xUSB autolaadija (must)

Joyroom JR-CL03 Pro 45W 5xUSB autolaadija (must)
Laos
  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1460329
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Autolaadija Joyroom JR-CL03 Pro 45 W, 5xUSB (must)

Joyroom JR-CL03 Pro autolaadija on mõeldud inimestele, kes reisivad suurtes seltskondades, näiteks pere või sõpradega. See on varustatud kuni 5 USB-pordi ja pika kaabliga, nii et ka tagaistmel sõitjad saavad seda mugavalt kasutada. Toode toetab QC3.0 kiirlaadimist ja ühildub enamiku populaarsete seadmetega.

Ideaalne suurtele peredele

Tänu JR-CL03-le ei pea reisijad telefoni laadimiseks järjekorras ootama. Laadija on varustatud 5 USB pesa ja pika juhtmega, mis võimaldab seda mugavalt kasutada ka auto tagaosas istujatel. Nii saavad vanemad hõlpsalt oma nutitelefoni navigeerida ja laadida, tagaistmel reisivad lapsed saavad aga vabalt mängida ühendatud tahvelarvutitega.

Kiire laadimine

Te ei pea enam kaua ootama, kuni telefon laadib – see on selleks ajaks valmis, kui jõuate sihtkohta! JR-CL03 Pro toetab QC3.0, AFC ja FCP kiirlaadimist ning tagab kuni 45 W koguväljundvõimsuse. Lisaks tagab sisseehitatud intelligentne kiip laadija stabiilse ja usaldusväärse töö ning tagab tõhusa kaitse ülekuumenemise eest.

Lai ühilduvus

Saate oma seadmeid mugavalt ja kiiresti laadida liikvel olles. Laadija on laialdaselt ühilduv – ideaalne kasutamiseks enamiku populaarsete nutitelefonide ja tahvelarvutitega. Seda saab kasutada ka e-lugeri, nutikella, Nintendo Switchi konsooli või isegi drooni laadimiseks. Ütle piirangutega hüvasti!

Ohutu kasutamine

Ärge muretsege oma laadija ega sellega laaditavate seadmete ohutuse pärast. JR-CL03 on varustatud täiustatud kaitsesüsteemidega muu hulgas ülekuumenemise, ülevoolu, lühise, ülelaadimise ja ülepinge eest. Lisaks on toode valmistatud tulekindlast ABS- ja PC-plastikust, mistõttu on see väga vastupidav ja kahjustustekindel.

Veelgi rohkem mugavust

Andke endale ja oma perele veelgi rohkem mugavust. Laadija on varustatud spetsiaalse klambriga, mis võimaldab selle mugavalt tagaistmele kinnitada. Samuti on autosse sisseehitatud taskulamp lisavalgusallika jaoks.

Bränd Joyroom
Mudel JR-CL03 Pro
Värv Must
Sissepääs 12-24 VDC
QC3.0 väljund 5V – 3A, 9V – 2A, 12V – 1,5A
USB1 + USB2 väljund 5 V – 2,4 A
USB3 + USB4 väljund 5 V – 3,1 A
Kogu väljundvõimsus 45 W (max)
Kaabli pikkus 1,5 m
Autolaadija mõõdud 58,7 x 36 x 23,04 mm
Tagaistme laadija mõõdud 53,3 x 28 x 16,87 mm
Kaal 65 g
Omadused
Kiirlaadimise standard
Laadimisvõimsus (W) 0
Ühenduse tüüp
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles