Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Joyroom JR-CL03 5xUSB autolaadija (must)

Joyroom JR-CL03 5xUSB autolaadija (must)
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1460328
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Autolaadija Joyroom JR-CL03 5xUSB (must)

Kas reisite sageli perega autoga? Või reisite koos sõprade seltskonnaga? Joyroom JR-CL03 autolaadija sobib teile ideaalselt! Kuni 5 USB-pesa ja pika kaabliga varustatud see võimaldab mugavalt laadida kõigi reisijate nutitelefone – isegi tagaistmetel. Seadme koguväljundvõimsus on 31 W ja see on laialdaselt ühilduv.

Mõeldud suurtele peredele.

Kuni 5 USB-pordiga saate laadida korraga 5 seadet. Laadijaga on kaasas ka pikk juhe, nii et ka tagaistmel sõitjad saavad seda probleemideta kasutada. See tähendab, et juht saab mugavalt kasutada navigatsioonisüsteemi ja laadida telefoni, samas kui kõrvalistuja saab laadida ka nutitelefoni. Lisaks saavad taga istuvad lapsed vooluvõrku ühendatud tahvelarvutitega vabalt mängida.

Suurepärane jõudlus

Laadija koguvõimsus on 31 W ja voolutugevus kuni 6,2 A, mis tähendab, et ükski reisija ei pea telefoni laadimist liiga kaua ootama. Lisaks on iga port varustatud nutika kiibiga, mis tuvastab automaatselt ühendatud seadme ja kohandab laadimisparameetreid oma vajadustega.

Universaalne ühilduvus

JR-CL03 ühildub kõige populaarsemate seadmetega turul. Näiteks saad lihtsalt laadida nutitelefoni, tahvelarvutit, iPadi, toitepanka, nutikella, digikaamerat või kaasaskantavat mängukonsooli. Veelgi enam, saate laadijat edukalt kasutada 12-24 V sõidukites, alates sõiduautodest kuni maasturite ja veoautodeni.

Ohutu kasutada

Ärge muretsege laadija või sellega ühendatud seadmete kahjustamise pärast. JR-CL03 on varustatud mitmetasandilise kaitsesüsteemiga ülekuumenemise, liigvoolu, lühise, ülelaadimise, ülepinge ja muu vastu. Kuid see pole veel kõik – tootes on kasutatud vastupidavat, leegiaeglustavat ABS-i ja PC-plasti ning selle tundlikumad komponendid on täiendavalt kaitstud.

Lisafunktsioonid

Mis veel teeb laadija kasutamise nii mugavaks? Seade on varustatud spetsiaalse klambriga, millega saab seda lihtsalt tagaistmel kinnitada. Sellel on ka sisseehitatud väike LED-valgusti lisavalguseks pimedal ajal – nii leiad kõik vajaliku lihtsalt oma autost üles!

Bränd Joyroom
Mudel JR-CL03
Sisendpinge 12–24 V alalisvoolu
USB väljund (2 porti) 5V/3,1A
USB väljund (3 porti) 5V/3,1A
Kogu väljundvool 5 V / 6,2 A (max)
Kogu väljundvõimsus 31 W
Materjal PC+ABS
Kaabli pikkus 1,5 m
Autolaadija mõõdud 58,7 x 36 x 23,04 mm
Tagaistme laadija mõõdud 53,3 x 28 x 16,87 mm
Kaal 65 g
Omadused
Kiirlaadimise standard
Laadimisvõimsus (W) 0
Ühenduse tüüp
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles