Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Joyroom JR-BP560S passiivne pliiats (hõbedane)

Joyroom JR-BP560S passiivne pliiats (hõbedane)
Laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1460432
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Passiivpliiats Joyroom JR-BP560S (hõbedane)

Muutke tahvelarvutis või telefonis kirjutamine ja joonistamine lihtsamaks. Joyroom JR-BP560S passiivne pliiats tagab sujuva töö ja välkkiire reageerimise. Ühildub enamiku puutetundlike seadmetega, tagab ka kasutusmugavuse. Komplektis on ka varukinnitus ja spetsiaalne kinnas, et saaksid igal ajal käe tahvelarvuti ekraanile panna.

Sujuv ja meeldiv töötada

Nüüd saate mugavalt teha märkmeid, joonistada tahvelarvutis või mängida mänge. Joyroomi puutepliiatsil on kõrge puutetundlikkus ning see võimaldab töötada sujuvalt ja mugavalt. Unustage viivitused ja nautige täpsust! Veelgi enam, saate kaasasoleva kinda abil toetada oma kätt nutitelefoni või tahvelarvuti ekraanil, muretsemata, et midagi kogemata vajutate. Jäta randmevaluga hüvasti!

Kasutusmugavus

Toode on ülimalt kerge ja meeldiv puudutusele. See sobib suurepäraselt kätte, pakkudes kasutusmugavust. Veelgi enam, passiivne pliiats ei vaja laadimist, Bluetooth-ühendust ega rakendusi. See tähendab, et see võib alati kasutusvalmis olla! Tootega on kaasas ka magnetiline kaitsekork, mis kaitseb selle otsa kahjustuste eest.

Spetsiaalselt disainitud otsik

Saavutage vajalik täpsus: tehke märkmeid, tõstke dokumentides esile oluline teave ja isegi joonistage ilma takistusteta. Joyroomi puutepliiatsil on spetsiaalselt disainitud ümar ots, mida saab juhtida erinevate nurkade alt. Komplekti kuulub ka varuotsik, nii et seda saab vajadusel hõlpsasti vahetada.

Lai ühilduvus

Unustage ühilduvusprobleemid. Joyroomi passiivne puutepliiats töötab suurepäraselt enamiku turul olevate puutetundlike seadmetega. Android-nutitelefonid ja -tahvelarvutid, iPhone, iPad – ükskõik millist varustust kasutate, saate nüüd mugavalt joonistada, märkmeid teha ja palju muud!

Bränd Joyroom
Mudel JR-BP560S
Värv Hõbedane
Pliiatsi tüüp Passiivne
Materjal ABS, alumiiniumisulam, silikoon
Läbimõõt 9 mm
Pikkus 178 mm
Ühilduvus LED/OLED puuteekraaniga seadmed
Omadused
Korpuse mudel iPhone 12 Pro
Värv läbipaistev

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles