Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Joyroom JR-A28 magnetiline induktiivne laadija, üliõhuke, 15 W (valge)

Joyroom JR-A28 magnetiline induktiivne laadija, üliõhuke, 15 W (valge)
Laos
  • 20.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1460349
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroom JR-A28 magnetiline induktiivne laadija, üliõhuke, 15 W (valge)

Nautige oma nutitelefoni kiiret ja mugavat juhtmevaba laadimist. Joyroom JR-A28 induktiivne laadija on üliõhukese disainiga ja annab kuni 15 W võimsust. See tagab ka ohutu kasutamise ja on väga vastupidav. Toode ühildub kõigi iPhone 12 seeriatega ja sisaldab ka 1m laadimiskaablit.

Kiire laadimine

Ärge oodake liiga kaua, kuni teie telefon on uuesti kasutamiseks valmis. Laadija toetab PD kiirlaadimisstandardit ja annab kuni 15 W võimsust. Samuti on see usaldusväärne ja stabiilne. Nutitelefoni laadimiseks ei pea te seda ka ümbrisest välja võtma — JR-A28 töötab suurepäraselt ka paksude ümbristega.

Kvaliteetsed magnetid

Laadija on varustatud kvaliteetsete magnetitega, mis pakuvad väga tugevat külgetõmmet. Selle tulemusena tagab see teie nutitelefonile vajaliku stabiilsuse – ärge muretsege seadme libisemise või kukkumise pärast. Et saaksid laadimise ajal telefoni mugavalt kasutada ja näiteks telesaateid vaadata või mänge mängida! Lisaks ei sega laadija Wi-Fi ega 5G signaale – see ei mõjuta teie internetiühenduse kvaliteeti.

Ohutu kasutada

JR-A28 ei paku mitte ainult kiiret, vaid ka ohutut laadimist. See sai muuhulgas mitmetasandilise kaitse ülepinge, liigvoolu ja tühjenemise eest. Pealegi ei kuumene seade palju. Tänu kasutatud lahendustele ei pea te muretsema ka nutitelefoni aku kahjustamise pärast – Joyroomiga hoiate selle heas vormis.

Veelgi rohkem mugavust

Nüüd saate oma telefoni laadimise ajal veelgi mugavamalt kasutada. Laadija on üliõhuke – kõigest 6 mm paksune. See ei sega teie nutitelefoni! See on piisavalt kerge ja kompaktne, et mahutada hõlpsasti rahakotti või seljakotti. Võtke see endaga kõikjale! Laadija on valmistatud vastupidavast, mittesüttivast arvutist ja ABS-plastikust.

Kasti

  • Laadija
  • Kaabel (1 m)
  • Kasutusjuhend

Bränd Joyroom
Nimi Üliõhuke 15 W MagSafe juhtmevaba kiirlaadija
Mudel JR-A28
Värv Valge
Sissepääs 5 V – 2,4 A, 9 V – 2 A, 12 V – 1,5 A
Välju 5W/7,5W/10W/15W
Materjal PC+ABS
Mõõtmed 60 x 6 mm
Kaal 31g
Omadused
Kiirlaadimise standard Mitte ühtegi
Laadimisvõimsus (W) 15
Ühenduse tüüp Puudus
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles