Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Joyroom JR-14S1 must ümbris iPhone 14 jaoks

Joyroom JR-14S1 must ümbris iPhone 14 jaoks
Laos
  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1460426
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Must ümbris Joyroom JR-14S1 iPhone 14 jaoks

Hoidke oma iPhone 14 kasutamise ajal turvalisena ja mugavamalt. Joyroom JR-14S1 ümbris on valmistatud kvaliteetsetest PC ja TPU materjalidest, kaitstes sees olevat nutitelefoni tõhusalt kahjustuste eest. Sellel on ka spetsiaalse disainiga alus, mis võimaldab telefoni kindlalt lauale, riiulile või lauale asetada.

Usaldusväärne kaitse

Korpus on valmistatud vastupidavatest PC ja TPU materjalidest, mis koos kahekihilise disainiga garanteerib Sinu nutitelefoni usaldusväärse kaitse kahjustuste eest. Nüüd pole isegi selle põrandale kukkumine enam oht! Veelgi enam, servad on umbes 1,5 mm võrra kõrgemad, et kaitsta veelgi teie iPhone'i ekraani ja kaamerat.

Sisseehitatud alus

JR-14S1 ümbris võimaldab ka mugavalt vaadata videoid, teha märkmeid ja osaleda videokonverentsidel. Aksessuaar on varustatud spetsiaalselt disainitud kahe hingega statiiviga, tänu millele saate oma telefoni kindlalt asetada mis tahes tasasele pinnale, paigutada seda mis tahes nurga all ja isegi pöörata 360°. Alus on ka väga vastupidav, kuna on valmistatud kvaliteetsest tsingisulamist.

Lihtne kasutada

Nautige veelgi rohkem mugavust. Korpus mahub ideaalselt kätte ning väikesed sooned tagavad kindla haarde ega libise. Te ei pea enam muretsema selle pärast, et teie iPhone libiseb käest, kukub maapinnale või saab viga! Aksessuaaril on ka stiilne kaasaegne disain, mis kindlasti meeldib paljudele kasutajatele.

Bränd Joyroom
Mudel JR-14S1
Värv Must
Materjal PC, TPU, tsingisulam
Ühilduvus iPhone 14
Omadused
Korpuse mudel iPhone 12 Pro
Värv läbipaistev

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles