Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Joyroom JR-14H6 läbipaistev magnetümbris iPhone 14 Pro jaoks

Joyroom JR-14H6 läbipaistev magnetümbris iPhone 14 Pro jaoks
Laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1460424
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroom JR-14H6 läbipaistev magnetümbris iPhone 14 Pro jaoks

Kas soovite oma iPhone 14 Pro turvaliselt hoida peaaegu igas olukorras? Valige Joyroomi magnetümbris, mis tagab teie nutitelefoni kaitse. Teda ei hirmuta enam juhuslikud maapinnale kukkumised ega löögid. Lisaks näeb see alati stiilne välja, kuna on kollasuse ja plekkide suhtes vastupidav.


Erakordne kaitse

Joyroom JR-14H6 ümbris kaitseb teie telefoni peaaegu igas olukorras. Te ei pea muretsema juhuslike kukkumiste või löökide pärast, kuna selle neli nurka on veelgi tugevdatud. Lisaks on ekraani ja kaamerate usaldusväärse kaitse tagamiseks korpuse servad paksendatud. Joyroom tähendab ka vastupidavust sõrmejälgede kriimustustele ja plekkidele. Tänasest on teie nutitelefon turvaline igal tasandil!


Sisseehitatud magnetid

Et teie Joyroomi ümbris oleks veelgi nauditavam, on see varustatud 38 tugeva magnetiga. Tänu sellele ei pea te enam muretsema telefoni maha kukkumise ja kahjustamise pärast. Lisaks saate hõlpsalt kasutada magnethoidikuid, induktiivlaadimisakusid ja juhtmeta laadijaid.


Suurepärane kvaliteet

Joyroomi ümbris on suurepärase kvaliteediga. See on valmistatud vastupidavast TPU materjalist, et tagada teie nutitelefoni maksimaalne ohutus. See materjal on vastupidav kriimustustele ja sõrmejälgede plekkidele. Lisaks sobib ümbris ideaalselt teie iPhone 14 Pro-ga ja näeb alati stiilne välja, kuna on kollasusekindel.


Direktor Joyroom
Mudel JR-14H6
Materjal TPU
Ühilduvus iPhone 14 pro
Omadused
Korpuse mudel iPhone 12 Pro
Värv läbipaistev

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles