Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Joyroom JR-14D8 läbipaistev magnetümbris iPhone 14 Pro Max jaoks

Joyroom JR-14D8 läbipaistev magnetümbris iPhone 14 Pro Max jaoks
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1460422
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroom JR-14D8 läbipaistev magnetümbris iPhone 14 Pro Max jaoks

Kas soovite veenduda, et teie iPhone 14 Pro Max on alati kaitstud? JR-14D8 ümbrisega on teie telefon usaldusväärselt kaitstud! Teda ei ehmata enam juhuslikud löögid ega maapinnale kukkumine. Lisaks näeb teie nutitelefoni ümbris tänu kõrgele kollasuskindlusele stiilne välja pikka aega.


Asendamatu kaitse

Hoidke oma telefoni Joyroom JR-14D8 läbipaistva ümbrisega turvaliselt. Lisatarvik kaitseb seda juhuslike kukkumiste ja löökide eest, kuna selle neli nurka on täiendavalt tugevdatud. Lisaks, et ekraan ja kaamerad oleksid veelgi paremini kaitstud, on selle servi paksendatud 1,5 mm võrra.


Kasutusmugavus

Kas teid häirib, et peate telefoni juhtmevaba laadijaga laadimiseks pidevalt ümbrist eemaldama? Joyroomiga saate selle probleemi unustada! Tänu erilisele disainile saad laadida nutitelefoni nii, nagu sulle meeldib, ehk siis ka juhtmevabasid laadijaid kasutades. Sa ei pea enam ennast piirama!


Suurepärane kvaliteet

Joyroomi ümbris on loodud teie telefoni kaitsmiseks ja on valmistatud kõrgeima kvaliteediga TPU materjalist. See muudab selle väga tugevaks ja vastupidavaks. Lisaks näeb teie iPhone selles alati stiilne välja, kuna ümbris on väga kollaseks vastupidav.


Direktor Joyroom
Mudel JR-14D8
Materjal TPU+PC
Ühilduvus iPhone 14 pro max
Omadused
Korpuse mudel iPhone 12 Pro
Värv läbipaistev

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles