Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Joyroom JR-14D7 läbipaistev magnetümbris iPhone 14 Plus jaoks

Joyroom JR-14D7 läbipaistev magnetümbris iPhone 14 Plus jaoks
Laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1460421
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroom JR-14D7 läbipaistev magnetümbris iPhone 14 Plus jaoks

Kas otsite oma iPhone Plusi jaoks õiget kaitset? Joyroom JR-14D7 ümbris annab teile selle! Teie nutitelefon on kaitstud maapinnale kukkumise ja juhuslike löökide eest. Pealegi näeb see alati stiilne välja, kuna kere on kollasuse suhtes väga vastupidav.


Usaldusväärne kaitse

Joyroom Clear Case kaitseb teie nutitelefoni mitmel tasandil. Ta ei karda enam juhuslikke lööke ega maapinnale kukkumist, kuna kere neli nurka on täiendavalt tugevdatud. Veelgi enam, ekraani ja kaamera paremaks kaitseks on selle servad paksendatud 1,5 mm võrra.


Kasutage ilma piiranguteta

Kas eelistate juhtmeta laadijaid? Kuid te ei soovi laadimisümbrist pidevalt eemaldada? Joyroomi korpusega see probleem kaob! See annab võimaluse laadida telefoni ümbrises juhtmevabade laadijate abil. Tänasest ei piira teid enam miski!


Parim kvaliteet

Kas soovite, et teie iPhone näeks alati stiilne välja? Valige Joyroomi ümbris, mis on väga kollaseks vastupidav. Lisaks on see valmistatud kõrgeima kvaliteediga TPU materjalist, muutes selle väga vastupidavaks ja kauakestvaks. JR-14D7 abil on teie telefon kaitstud igal tasandil!


Direktor Joyroom
Mudel JR-14D7
Materjal TPU+PC
Ühilduvus iPhone 14 pluss
Omadused
Korpuse mudel iPhone 12 Pro
Värv läbipaistev

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles