Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Joyroom JR-14D6 läbipaistev magnetümbris iPhone 14 Pro jaoks

Joyroom JR-14D6 läbipaistev magnetümbris iPhone 14 Pro jaoks
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1460420
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroom JR-14D6 läbipaistev magnetümbris iPhone 14 Pro jaoks

Kas soovite tagada, et teie iPhone 14 Pro oleks alati korralikult kaitstud? Valige Joyroom JR-14D6 ümbris turvalisuse tagamiseks igal tasandil. Veelgi enam, see muudab teie telefoni alati stiilseks, kuna see on kollasuse suhtes väga vastupidav.


Kaitse igal tasandil

Kas otsite oma telefonile tõestatud kaitset? Joyroomi ümbris võib teile selle garanteerida. See lisaseade kaitseb teie nutitelefoni juhuslike löökide või maapinnale kukkumise eest, kuna selle servad on täiendavalt kaitstud. Lisaks aitab see oma 1,5 mm paksuse servaga kaitsta ekraani ja kaameraid.


Palju võimalusi

Kas olete väsinud laadimisümbrise pidevast eemaldamisest? Joyroomi korpusega saate selle probleemi unustada. Tänu erilisele disainile saate oma nutitelefoni laadida ka juhtmevabade laadijate abil, nagu soovite. Miski ei piira sind enam!


Erakordne kvaliteet

Teie iPhone 14 Pro näeb alati stiilne välja, sest Joyroomi ümbris on väga kollasusekindel. Veelgi enam, et tagada maksimaalne vastupidavus ja tugevus, on see valmistatud kõrgeima kvaliteediga TPU materjalist. Joyroomiga on teie telefon alati turvaline!


Direktor Joyroom
Mudel JR-14D6
Materjal TPU+PC
Ühilduvus iPhone 14 pro
Omadused
Korpuse mudel iPhone 12 Pro
Värv läbipaistev

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles