Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Joyroom JR-14D5 läbipaistev magnetümbris iPhone 14 jaoks

Joyroom JR-14D5 läbipaistev magnetümbris iPhone 14 jaoks
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1460419
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroom JR-14D5 läbipaistev magnetümbris iPhone 14 jaoks

Kas otsite oma iPhone 14-le usaldusväärset kaitset? Läbipaistev ümbris Joyroom JR-14D5 on just Sulle! See kaitseb teid mitmel tasandil. Lisaks on seda mugav kasutada, kuna see on kerge ja väga kollasusekindel. Nii näeb teie telefon alati stiilne välja!


Suurepärane kaitse

Kui soovite oma iPhone 14 alati turvaliselt hoida, valige Joyroomi ümbris, mis kaitseb teid peaaegu igas olukorras. Teie nutitelefon ei ole kukkumise või löögi korral kahjustada saanud, kuna korpuse servad on täiendavalt tugevdatud. Kuid see pole veel kõik – lisaseade on loodud kaitsma võrdselt nii ekraani kui ka telefoni kaamerat.


Ühilduv

Kas te ei soovi nutitelefoni laadimiseks korpust pidevalt eemaldada? Joyroomiga see probleem kaob! JR-14D5 ümbrisega on teil vabadus laadida oma telefoni juhtmeta laadijatega nii, nagu soovite. Tänasest ei piira teid enam miski!


Suurepärane kvaliteet

Joyroomi ümbris püsib tänu kõrgele kollasuskindlusele pikka aega läbipaistev, andes teie iPhone'ile stiilse välimuse. See on valmistatud kõrgeima kvaliteediga TPU materjalist, mis tagab selle tugevuse ja vastupidavuse. Joyroomiga on teie telefon alati turvaline!


Direktor Joyroom
Mudel JR-14D5
Materjal TPU+PC
Ühilduvus iPhone 14
Omadused
Korpuse mudel iPhone 12 Pro
Värv läbipaistev

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles