Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Joyroom CCN02 autolaadija, 2x USB-C PD 70W (must)

Joyroom CCN02 autolaadija, 2x USB-C PD 70W (must)
Laos
  • 17.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1460345
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroom CCN02 autolaadija, 2x USB-C PD 70W (must).

Kas teete sageli autoga pikki reise? Kas vajate tõestatud autolaadijat, mis laadib teie seadmeid kiiresti? Joyroom CCN02 autolaadija on teie jaoks! Sellel on kaks kiirlaadimisvõimalusega PD-sisendit. Alates tänasest on kõik teie seadmed alati kasutamiseks valmis!

Kasutusmugavus

Teie mugavust silmas pidades loodud Joyroomi autolaadijal on kaks USB C sisendit ja üks USB A sisend, mis annab teile võimaluse laadida mitut seadet korraga. Lisaks töötavad need ühtviisi hästi telefonide ja tahvelarvutitega ning sobivad tänu oma väiksusele ja kaasaegsele disainile iga auto interjööri.

Kiire laadimine

Unustage pikad ootamised seadmete laadimisel, Joyroomi laadija koguvõimsus on 70 W. Lisaks on iga sisend varustatud kiirlaadimisfunktsiooniga, tänu millele suudavad teie seadmed taastada poole energiast vaid 20 minutiga! Sellel laadijal on ka taustvalgustus, nii et sa ei pea seda pimedas otsima. Märge. Laadija ei ühildu kogu iPhone 15 seeriaga.

Suurepärane kvaliteet

Joyroom CCN02 pole mitte ainult liikvel olles väga kasulik seade, vaid sellel on ka suurepärane koostekvaliteet. See on valmistatud vastupidavast polükarbonaadist, mis on ka tulekindel. Ohutuse tagamiseks on laadija kaitstud ülelaadimise, lühise ja ülekuumenemise eest.

Direktor Joyroom
Mudel CCN02
Sisendpinge 24 V
Praegune 2,4 A
Materjal PC+ABS
Värv Must
Omadused
Kiirlaadimise standard
Laadimisvõimsus (W) 57
Ühenduse tüüp
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles