Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

JLab Go Air Sport kõrvaklapid Juhtmeta kõrvasisesed Sport Bluetooth Kollane

  • 84.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 28.33 €
Kaubamärgid JLab
Kauba ID: 1774048
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
LISAGE OMA TREENINGULE VÄRVI.
Jõudu läbi oma raskeima või lihtsaima treeningu. Üle 32-tunnise mänguaja ja meie kõigi aegade väikseima spordialaga on GO Air Sport võimas (ja lõbus). Ühendage automaatselt oma seadmega, et kõndida, joosta, HIIT-i teha või liikvel olles rääkida.

PIK AKU EEG
GO Air Sport pakub 8+ tundi mänguaega igas kõrvaklapis ja 24+ lisatundi laadimisümbrisest (kokku 32+ tundi). Naaske ümbrise juurde, et pungad laadida, ja kasutage ümbrise laadimiseks integreeritud USB-kaablit.

HIGIKINNELD SPORT
IP55 higikindlus peab vastu higi ja mustuse vastu, nii et minge radadele, jõusaali ja mujale. Ergonoomiline kõrvakonks sobib ka kõige väiksemate kõrvadega ning püsib kindlalt ja mugavalt paigal. Proovige igas suuruses geeliotsikuid, et neid kindlalt istuda ja lihtsalt MINNA.

KAKSÜHEND
Kasutage kumbagi kõrvaklappi eraldi või mõlemat koos. Igas nupus olev sisseehitatud MEMS-mikrofon tagab selge kõne.

EQ3 HELI
Vaid mõne puudutusega puuteandurite kaudu saate valida oma helieelistuse: JLab Signature, Balanced ja Bass Boost režiimid – ilma rakenduseta.

PUUETE JUHTSEADMED
Nautige helitugevuse ja raja juhtnuppe, lisaks esitamist/peatamist, kõnedele vastamist ja nutika abilise aktiveerimist puutetundliku juhtimise funktsioonidega.JLab Go Air Sport. Toote tüüp: Kõrvaklapid. Ühenduvustehnoloogia: traadita ühendus, Bluetooth. Soovitatav kasutusala: Sport. Kõrvaklappide sagedus: 20 - 20000 Hz. Juhtmevaba leviala: 10 m. Kaal: 58,3 g. Toote värv: kollane

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles