Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Jimi Home X1-I elektriline kruvikeeraja ja põrkvõtme komplekt

Jimi Home X1-I elektriline kruvikeeraja ja põrkvõtme komplekt
Laos
  • 87.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 29.33 €
Kaubamärgid JIMI Home
Kauba ID: 1463072
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Jimi Home X1-I tööriistakomplekt.

Kas soovite, et kõige olulisemad tööriistad oleksid alati teie käeulatuses? Jimi Home X1-l-ga on see võimalik! Tööriistakomplekt sisaldab kõike, mis võib kasuks tulla kodutöödeks, remondiks või erialaseks tööks. Elektriline kruvikeeraja, põrkvõti, otsikute komplekt – ja see pole veel kõik! Tööriist on käepidemega mugavas karbis, nii et see on alati korras ja saate seda mugavalt ühest kohast teise kaasas kanda. Jimi Home'iga olete valmis igaks olukorraks!

JimiDom/X1-I/1

Eriülesannete komplekt

Jimi kodutööriistade komplekt ühendab endas nii käsi- kui ka elektritööriistu, mistõttu sobib see peaaegu igas olukorras – olgu selleks siis isetegemine või renoveerimistööd. Kõigi teie ootuste ja vajaduste täitmiseks on need tööriistad uuendusliku disaini, kvaliteetse viimistluse ja laitmatu välimusega. Nende abiga muutub iga õppetund uskumatult nauditavaks!

JimiDom/X1-I/3

Elektriline täppiskruvikeeraja

Jimi Home komplekti üks komponente on täppis elektriline kruvikeeraja. Sellel on kahe lülitiga disain, mis muudab selle sobivaks rohkemate rakenduste jaoks. Seda saab pöörata kahes suunas - vastupäeva ja päripäeva. Nii on sellega lihtne kruvisid kinni keerata või lahti keerata. Veelgi enam, sellel on ka spetsiaalne lukustusrežiim, mis takistab seadme käivitamist, nii et kui olete lõpetanud, võite olla kindel, et seda hoitakse turvaliselt.

JimiDom/X1-I/2

Hästi läbimõeldud kruvikeeraja disain.

Elektrilisel täppiskruvikeerajal on keerukas disain. See on varustatud LED-valgustusega, mis on kasulik hämarates ruumides. Sellel on ka 5 käiku ja pöördemoment on 4 Nm. 2000mAh aku tagab pika tööea ja pika tööaja. Samuti ei pea te muretsema, kui selle toide saab tühjaks, sest saate seda hõlpsasti uuendada, kasutades kaasasolevat USB-C-kaablit. Lisaks saate täislaadimisel pingutada kuni 220 kruvi!

JimiDom/X1-I/5

Põrkvõti

Komplektist leiate ka põrkvõtme. See on kompaktne ja vastupidav, nii et igasugune töö ei ole selle jaoks hirmutav! Pealegi piisab varruka kiireks vabastamiseks ühest käest. Kaasas ka spetsiaalne nupp, mis võimaldab muuta pöörlemissuunda, et saaksid vabalt kruvida ja lahti keerata. Tänasest on kodutööd muutunud veelgi lihtsamaks!

JimiDom/X1-I/6

Lisatööriistad

Jimi Home komplekt sisaldab ka palju muid tööriistu, mis kodus kasuks tulevad. Kaasasolev bitihoidik on magnetiline, nii et otsikud ei kuku välja. Lisaks on seda mugav käes hoida ja see sobib ideaalselt teie kätte. Karbis on ka bittide komplektid, pesad või erinevad magnetiga otsikud. Jimi Home'iga olete alati valmis võimalikuks rikkeks!

JimiDom/X1-I/4

Komplektis

  • Elektriline kruvikeeraja 3,6 V.
  • põrkvõti
  • bitihoidja
  • C-tüüpi laadimiskaabel
  • pikendamine
  • bitikomplekt (3PH1, 4.5PH2, 5PH1, 5PH2, 6PH2, PH3, T6, T8, T9, T10, T15, T20, T25, T30, T40, TT10, TT15, TT20, TT25, TT30, H2.5, H3 H4, H5, H6, H8, PZ, PZ1, PZ2, PZ3, SL3, SL4, SL5, R0, R1, R2, U2.6, M4.0, △3.0)
  • pistikupesade komplekt
  • mount
  • 2 lühikest magnetiga bitti
  • 2 pikka magnetiga bitti
Tootja. Jimi kodu
Mudel X1-I
Karbi mõõdud 303×217×61 mm
Elektrilise kruvikeeraja mõõtmed 180 × 35 mm
Kiirus 220 pööret minutis
Pinge 3,6 V
Aku mahutavus 2000 mAh
Põrkketta mõõtmed 135 × 26 mm
Otsikuhoidiku mõõtmed 80 × 23 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles