Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

JIMI Home FM-3 kruvikeerajate komplekt, 100 tk

  • 63.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 21.33 €
Kaubamärgid JIMI Home
Kauba ID: 1456884
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kruvikeeraja komplekt JIMI Home FM-3, 100 tk.

Kuni 100 tükist koosnev FM-3 kruvikeerajate komplekt sobib suurepäraselt igale professionaalile, kelle töö põhineb pisiasjadel, näiteks elektroonikaseadmete, arvutite, mobiiltelefonide remont, kuid mitte ainult. See käepärane komplekt on kasulik ka kodu, auto või ratta väiksemate remonditööde jaoks.

Mitmel tasemel tööriistad

Tänu kompaktsele disainile on komplekti korpus jagatud 3 mooduliks, mida on peale kokkuklapitamist lihtne tervikuna kaasas kanda ja hoiustada. Seda komplekti saab hõlpsasti autos transportida, see mahub seljakotti või suurde tööriistakasti. Korpus on valmistatud vastupidavast ABS materjalist ja parema esteetika huvides kaetud metallvärviga.

Magnetiline matt

Komplekti esimesel tasandil on magnetmatt, tänu millele ei kuku välja ka kõige väiksemad metallosad nagu kruvid või elemendid ning te ei raiska aega nende otsimisele. Matil on ka kastid, mis aitavad teil tööpõrandal olevaid esemeid kategoriseerida.

Täpne paigaldus

Magnetmati all on ruumi kolme tüüpi pintsettidele. Lisaks on komplekt varustatud kahe kiilukujulise teraga, mis võimaldavad remonditavaid seadmeid ettevaatlikult avada. Tänu teradele saate näiteks sirutada käe mobiiltelefoni sisemusse, et teostada sügavpuhastust või mõni komponent välja vahetada, vähendades nii kriimustuste või korpuse kahjustamise ohtu.

Instrumendi moodul

Tööriistakomplekt sisaldab põrkvõtit ja kruvikeeraja käepidet koos mugavate pikenduste ja adapteritega, samuti sobivaid pistikupesasid. Põrkvõtme otsikute valik on 5-13 ja kruvikeerajate H5, H4, H3, 5PH2, 5PH1, 3PH1, SL5, SL3 jaoks on 8 peamist 6,35 mm otsakut.

Lai valik bitte

Komplekti põhjas on ruumi 48 4 mm bitile ja 20 6,35 mm bitile. Iga lisaseadme eemaldamise hõlbustamiseks vajutage lihtsalt nuppu, mis paneb tarvikud vertikaalselt üles tõusma. Nende all on konteiner kruvide ja poltide jaoks, samuti iga osa jaoks magnetiseerija ja demagnetiseerija.

Bränd JIMI MAJA
MUDEL FM3
SUURUS 145x106x48 mm
Kaal 1,15 kg

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles