Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

JBL Tune Flex Ghost Edition peakomplekt True Wireless Stereo (TWS) kõrvasisesed kõned / muusika Bluetooth lilla, läbipaistev

  • 105.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 35.33 €
Kaubamärgid JBL
Kauba ID: 1877441
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
JBL puhas bassiheli
Nutika disainiga 12 mm draiverid, mida täiustab pulgakujuline tegur, tagavad JBL-i puhta bassiheli, nii et tunnete iga pulseerivat lööki.

Aktiivne mürasummutus funktsiooniga Smart Ambient
Kuulake rohkem sellest, mida soovite, vähem sellest, mida te ei soovi. Aktiivne mürasummutuse tehnoloogia koos 2 mikrofoniga võimaldab teil minimeerida heli segavaid asjaolusid. Rakenduse Ambient Aware abil saate igal ajal oma ümbrusele häälestada, nii et tunnete end maailmas turvalisemalt, samas kui TalkThru võimaldab teil peatada kiireks vestluseks ilma kõrvaklappe eemaldamata.

4 mikrofoni täiuslikeks kõnedeks
Nautige probleemideta, käed-vabad kõnesid stereos. Tune Flex on varustatud 4 mikrofoniga, nii et teid kuulatakse alati täiusliku selgusega. Ärge kõhelge enam kunagi kõne vastu võtmast või helistamisest. Ja VoiceAware'iga saate valida, kui palju oma häält kuulete, reguleerides kõrvaklappidesse tagasi suunatava mikrofoni sisendi hulka.

Puhas bass. Null müra.
JBL Tune Flexi abil saate oma päevad ühe laulu kaupa vastu võtta. Need tõelised juhtmevabad kõrvaklapid annavad teile kuni 32 tundi erakordset JBL Pure Bass Soundi, samas kui ergonoomiline ja veekindel disain pakub teile kogu päeva mugavust iga ilmaga. Lihtne puudutus võimaldab teil hallata ja nautida täiuslikke kõnesid kõikjal, ilma ümbritseva mürata. Aktiivse mürasummutuse ja Smart Ambient tehnoloogia abil saate valida, kas soovite maailma häälestada või ümbritsevaga suhelda. Valguspulga avatud disain tagab mugavuse kogu päeva vältel ja loomuliku heliteadlikkuse. Mis kõige parem, rakendus JBL Headphones võimaldab teil kogu oma kuulamiskogemust isikupärastada. Püsige ühenduses oma maailmaga, omal moel.JBL Tune Flex Ghost Edition. Toote tüüp: Peakomplekt. Ühenduvustehnoloogia: True Wireless Stereo (TWS), Bluetooth. Soovitatav kasutus: kõned/muusika. Kõrvaklappide sagedus: 20 - 20000 Hz. Kaal: 61 g. Toote värv: lilla, läbipaistev

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles