Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

JBL Link Portable Mono kaasaskantav kõlar, hall 20 W

  • 134.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 45 €
Kaubamärgid JBL
Kauba ID: 1877429
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
JBL Link Portable pakub julget ja dünaamilist JBL 360-kraadist Pro heli kuni kaheksa tundi. Jätkake muusikat lihtsa Wi-Fi või Bluetoothi voogesituse abil oma kodu igas toas. Google'i assistendiga saate esitada muusikapäringuid, pääseda juurde Spotifyle, YouTube Musicule ja Apple Musicule ning kuulata ilma katkestusteta. Alustamiseks öelge lihtsalt „Ok Google”. Täielikult juhtmevaba, veekindel ja vastupidav saab hakkama juhusliku leotamise või mõne muhke ja muljumise korral. Mugava ja hõlpsasti kasutatava turvahälliga on laadimine imelihtne. Täiendage oma stiili ühe kuuest pilkupüüdvast värvitoonist (saadavus on piirkonniti erinev).

JBL 360-kraadine proheli
Ümbritse end muusikaga. Nautige kristallselgeid kõrgeid helisid, teravaid keskmisi helisid ja sügavat võimsat bassi. JBL Link Portable impulsid kostavad igas suunas tänu 360-kraadise võimekusega andurile.

Juhtmeta voogesitus Wi-Fi või Bluetoothi kaudu
Voogesitage muusikat oma JBL Link Portable'is vaevata. Jätkake muusikat sujuva Wi-Fi või Bluetoothi voogedastusega ja pääsete hõlpsalt juurde Spotifyle, YouTube Musicule või Apple Musicule ilma katkestusteta.

Käed-vabad abi Google'i assistendilt
Öelge lihtsalt „Ok Google”, et paluda Google'i assistendil teie lemmiklugusid esitada ja pääsete hõlpsalt juurde kogu oma muusikale.

8 tundi kaasaskantavat mänguaega
Vaadake uusimat podcasti või audioraamatut. Seejärel kuulake iga lugu oma lemmikalbumilt. Kaasaskantava JBL Linkiga on teil endiselt palju energiat varuks.

Täielikult veekindel
IPX7 veekindel kaitseb JBL Link Portable'i igasuguste majapidamisõnnetuste eest, olenemata sellest, kuhu selle kaasa võtate.

Lihtne seadistamine kodus
Seadistage ja hallake JBL Link hõlpsalt iOS-i ja Androidi tasuta rakendusega Google Home.
Laadige alla, installige ja mängige.

Laadimisalus
Kõlari laadimine on imelihtne. Ühendage laadimisalus mis tahes pistikupessa, asetage oma
JBL Link Portable peal ja naaske muusika juurde kiiresti.

Stiil ja sisu
JBL Link Portable näeb välja nii hea, kui see kõlab. Valige kuue julge värvi vahel, et täiendada oma stiili JBL Link Portable. Kõlari tüüp: täisulatus, draiveri läbimõõt: 4,9 cm. RMS nimivõimsus: 20 W, Sagedusvahemik: 65 - 20000 Hz, Signaali ja müra suhe (SNR): 80 dB. Ühenduvustehnoloogia: juhtmevaba, USB-pistiku tüüp: USB Type-C. Toote tüüp: Mono kaasaskantav kõlar, Toote värv: Hall, Toote disain: Silinder. Soovitatav kasutus: Universaalne, Toetatud helivormingud: FLAC, HE-AAC, LC-AAC, LPCM, MP3, OPUS, Vorbis, WAV, Virtuaalne assistent: Google Assistant

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles