Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Jalo Helsinki Kupu 10 Fotoelektriline peegeldusdetektor Juhtmeta

Jalo Helsinki Kupu 10 Fotoelektriline peegeldusdetektor Juhtmeta
Laos
  • 60.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 20.33 €
Kaubamärgid Jalo Helsinki
Kauba ID: 1877419
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Harri Koskineni Kupu 10 on akutoitel suitsuandur, mis on mõeldud koduseks kasutamiseks. Kupu 10 on meie klassikalise Kupu Original suitsuanduri täiendatud versioon.

Funktsioonid
- 10 aastat suletud liitiumaku.
- Automaatne toite aktiveerimine paigaldamisel.
- Kiire paigaldus 3M kahepoolse teibiga või kinnituskruvidega.
- Kogu pind toimib testnupuna.
- Vaigistamise funktsioon.

Suitsu tuvastamine
Jalo Helsinki suitsuandurid töötavad optilise suitsutuvastustehnoloogiaga. Optiline või fotoelektriline tuvastamine on kõige kaasaegsem, levinuim ja töökindlaim suitsuandurites kasutatav tehnoloogia.

Häire heli
Kui alarm tuvastab suitsu, annab see sellest märku valju ja pideva hoiatusheliga, mis on üle 85 detsibelli. Suitsuanduril on ka valehäire vaigistamise funktsioon.

Töökindlus
Jalo suitsuandurid on varustatud enesediagnostika funktsiooniga, mis kontrollib end regulaarsete ajavahemike järel, et tagada seadme nõuetekohane töö kogu selle eluea jooksul.

Kiire paigaldus
Pole vaja lisatööriistu – Lihtne paigaldamine, mis võtab vaid minuti. Eemalda kaitseteip, suru suitsuandur lakke ja ongi valmis.

Kui teibiga ei ole võimalik paigaldada, on kaasas ka paigalduskruvid paigalduseks.

Aku vahetamist enam pole
Üldiselt soovitatakse suitsuandurid vahetada iga 10 aasta tagant. Uutel Kupu 10 ja Lento 10 akusid pole kogu soovitatava eluea jooksul vaja vahetada.

Jalo Helsinki Suitsuandurid on testitud ja sertifitseeritud EL-is.

Kujundanud Harri Koskinen
Kupu 10 abil saate oma sisekujunduse stiilselt täiendada või lasta selle lakke pilkupüüdva turvadetailina. Kupul on ainulaadne tekstiilpind, mis muudab selle välimuse väga siledaks. Kupu 10 on saadaval viie riidest kaanega, nüüd ka valgena. Muud värvivalikud on tumehall, kollane, türkiissinine ja helepruun. Saadaval on ka kroomitud versioon.

Kupu üle maailma
Kupu on juba tõeline legend - ja on reisinud tuhandetesse kodudesse üle maailma.Jalo Helsinki Kupu 10. Toiteallikas: Aku, Akutehnoloogia: Liitium, Aku eluiga: 10 aastat. Kõrgus: 110 mm, Laius: 110 mm, Sügavus: 41 mm. Pakendi tüüp: kast

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles