Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Jalgratta balaklava, näomask visiiriga Rockbros LF7357 (must)

Jalgratta balaklava, näomask visiiriga Rockbros LF7357 (must)
Laos
  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid Rockbros
Kauba ID: 1460393
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Rockbros rattamask LF7357 (must)

Rockbros LF7357 näomask sobib suurepäraselt talveks või sügiseks. See kaitseb teie nägu ja suud tuule eest ning kaitseb teid päikese eest tänu spetsiaalsele visiirile. See on väga pehme, soe ja mugav näiteks rattaga sõites, joostes või suusatades. See on valmistatud vastupidavatest, hingavatest materjalidest ja selle nutikas disain võimaldab seda mugavalt kiivri all kanda.

Tõhus kaitse külma eest

See praktiline näomask sobib ideaalselt jalgrattasõiduks, talvisteks jalutuskäikudeks, jooksmiseks ja paljuks muuks. See kaitseb teid külma eest ja selle krae saab paremaks tuulekaitseks veelgi polsterdatud. Lisaks on mask valmistatud pehmest fliisist, mis hoiab suurepäraselt soojust. Olemas ka tuulekindel kapuuts.

Mugav kanda

Mask on valmistatud pehmest ja hingavast kangast, mis teeb selle väga mugavaks. Huule elastne võrk tagab, et te ei tunne end umbseks ning reguleeritav vasak ja parem pool võimaldavad teil kohandada toote suurust erineva peaümbermõõduga inimestele. Näomaski saab kanda ka erineval viisil.

Kvaliteetne töötlus

Aksessuaari valmistamisel on kasutatud kvaliteetseid materjale nagu lükra ja spandex. See muudab näomaski väga vastupidavaks ja painduvaks – pole muret selle kahjustamise pärast. Saate seda mugavalt kanda ka kiivri all. See sobib ideaalselt rattasõiduks, suusatamiseks või uisutamiseks, aga ka lumetõrjeks ja välitöödeks.

Bränd Rockbros
Mudel LF7357
Värv Must
Materjal Lycra, spandex, nailon
Suurus Universaalne
Omadused
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles