Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Jahedam Savio BLAST ARGB

Jahedam Savio BLAST ARGB
Laos
  • 21.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.33 €
Kaubamärgid Savio
Kauba ID: 1870240
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Suurus ja kuju

Savio BLAST ventilaatori standardsuurus on 120 mm ja maksimaalne kiirus kuni 1800 p/min. See tagab teie arvuti väga tõhusa jahutuse. Ventilaatori äärise ainulaadne disain pakub korpuse sees hämmastavaid valgusefekte.

ARGB taustvalgustus

Igal BLAST ventilaatoril on 9 integreeritud ARGB LED-i, mis pakuvad muljetavaldavaid valgusefekte. Saate kohandada valgustuse värvi vastavalt oma isiklikele eelistustele, vajadustele ja isegi kellaajale. Suur värvivalik parandab oluliselt mängukogemust, muutes mänguga rahulolu ja loob meeleolu mängija toas.

Taustvalgustuse juhtimine

Savio ventilaatori BLAST taustvalgustuse juhtimine toimub 3-kontaktilise 5V ARGB pistiku kaudu. Kui see on ühendatud emaplaadiga, mis on varustatud sobiva pesaga, on võimalik täiustatud valgusefektide jaoks adresseerida üksikuid LED-e. Ventilaatoril on integreeritud adapter, mis võimaldab mitme ventilaatori jadaühendust juhuks, kui emaplaadil pole nende ühendamiseks piisavalt pistikuid.

Kiiruse juhtimine (PWM)

BLAST-il on 4-kontaktiline pistik, mis võimaldab emaplaadi sisseehitatud PWM-kontrolleri kaudu lõputut kiirust juhtida. Ventilaatori kiirust saab juhtida UEFI/BIOS-i ja spetsiaalse tarkvara kaudu. Need valikud võimaldavad juurdepääsu põhiseadetele, kus saate määrata ventilaatori kiiruse sõltuvalt korpuse sisetemperatuurist või vastavalt oma eelistustele.

Kõrge töökultuur

Savio ventilaator tagab suure õhuvoolu tänu oma 9 labaga disainile. Kasutatavad vibratsioonivastased padjad minimeerivad oluliselt tekkivat müra ja soovimatut vibratsiooni. BLASTiga võite olla kindel, et müratase ei ületa 25 dBA. Probleemivaba paigaldamist hõlbustavad komplektis olevad 4 kinnituskruvi.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles