Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Jack Puluz lipsmikrofon klambriga PU424 1,5m 3,5mm Jack

Jack Puluz lipsmikrofon klambriga PU424 1,5m 3,5mm Jack
Pole laos
  • 25.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.66 €
Kaubamärgid Puluz
Kauba ID: 1455754
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kristallselge heli

PU424 on varustatud kvaliteetse mahtuvusliku südamikuga, nii et tekkiv heli on selge ja moonutusteta. Mitmesuunalist mikrofoni eristab asjaolu, et see kogub heli igast suunast ja on hääletuvastuse suhtes väga tundlik. Lisaks summutab seade oma mürasummutava funktsiooniga ümbritseva müra, nii et vastuvõetav heli muutub kristallselgeks. Soovitatav helivõtu kaugus on maksimaalselt 20 cm Lisaks on seade energiasäästlik.

Kõrge ehituskvaliteet

Mikrofon on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis muudab selle vastupidavaks ja vastupidavaks kahjustustele ja põrutustele. Kaasas on kaks tuulesuunajat, mis vähendavad välist müra, näiteks tugevaid tuuleiile.

Lai rakendus

Puluzi kondensaatormikrofon sobib ideaalselt paljudeks olukordadeks. Saate seda kasutada videote või otseülekannete salvestamiseks näiteks Amazon Live'is või TikTokis. PU424 saate kasutada ka ärikohtumiste, veebiloengute, YouTube'i videote või ajakirjanikega intervjuude jaoks. Riietele kinnituva klambriga saad näiteks salvestada kokkamisvloge ja olla kindel, et su häält kostab alati segamatult. Pika mikrofoni kaabel muudab selle kasutamise veelgi mugavamaks.

Plug and play

Mikrofoni paigaldamine on väga lihtne ja kiire. Tänu 3,5 mm pordile pole mikrofoni installimiseks vaja draivereid ega tarkvara. Lihtsalt ühendage mikrofon oma valitud seadmega ja valige süsteemiseadetes sisendiks PU424 ja oletegi valmis. Lisaks ühildub seade operatsioonisüsteemidega nagu iOS, Android ja Windows ning välise helikaardiga.

Kaasas

  • Mikrofon x1
  • Karusnahast tuulejope x1
  • Tuulekindel švamm x2
  • Lavalier klamber x2
  • Kandekott x1
Bränd Puluz
Mudel PU424
Mikrofoni südamik 6,0x2,7 mm
Sagedusvahemik 20-16000Hz
Pistik Kullatud, 3,5 mm.
Tundlikkus -34 dB +/-3 dB (0 dB = 1 Pa)
Keskendu Kahekordne omnisuunaline
Signaali ja müra suhe >60 dB helirõhk
Takistus <2,2 Kom
Kaabli pikkus 1,5 m
Kaabel PVC (ümbris)

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles