Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Jabra Evolve2 75 – USB-C UC lauaalusega – must

Jabra Evolve2 75 – USB-C UC lauaalusega – must
Laos
  • 415.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 138.66 €
Kaubamärgid Jabra
Kauba ID: 1637533
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Uus hübriidtöö standard
Alates päeva esimesest kõnest kuni viimase kojusõiduni on see nutikas peakomplekt loodud spetsiaalselt selleks, et hoida teid ühenduses ja produktiivsena. Ükskõik, mida teie päev teile toob.

Nii et olenemata sellest, kas helistate sisse lärmakast kodust, töötate ühises tööruumis töölaual või proovite keskenduda hõivatud avatud kontorisse, on Evolve2 75 teie vajadustele täiuslikult loodud.

Tunne end nagu kodus
Kas olete valmis täiesti uueks mugavusstandardiks? Oleme loonud revolutsioonilise uue topeltvahutehnoloogia, millel on ergonoomiline kõrvaklapi disain. Uuendatud kunstnahast kõrvapadja muster parandab ventilatsiooni ja hoiab teid mugavalt esimesest kõnest kuni viimase kõneni.

Meie insenerid kulutasid heli jõudluse optimeerimiseks palju aega mäluvahu erineva kaalu, konsistentsi ja tiheduse uurimisele. Ja nad tegid samal ajal hämmastava mugavuse läbimurde.

Kombineerides kõva vahu välisküljel ja pehme vahu kõrvapatjade sisemuses, suudame pakkuda uskumatut mürasolatsiooni ja ülimat mugavust kogu päevaks. Nii saate veelgi parema aktiivse mürasummutuse (ANC) jõudluse peakomplektis, mida saate kanda nii kaua kui soovite.

Hoidke seda professionaalsena
Kuna hübriidtöö võib olla mürarikas, oleme loonud Evolve2 75 8 strateegiliselt paigutatud mikrofoni ja meie täiustatud valgusvihu kujundamise tehnoloogiaga. Nii et isegi kui lapsed on kodus, rong on rahvast täis või kontoris on kiire, kuulevad nad meie maailma juhtiva kõnetehnoloogia abil teid, mitte teie ümbrust.

Evolve2 75 vastab Microsofti Open Office'i nõuetele, mistõttu on see ideaalne valik hõivatud avatud planeeringuga tööruumide jaoks.

Meie täiustatud kolmekordne digitaalne kiibistik käivitab murrangulise uue Jabra algoritmi, mis parandab kõne- ja taustmüra eristamist, et muuta teie kõned veelgi teravamaks.

Evolve2 75 hoiab taustamüra taustal ja teie kõnedest eemal.

Klassi parim. Buum.
Meie Evolve seeria on juba miili ees, kui rääkida valdkonna juhtivatest professionaalsetest kõnedest, kuid Evolve2 75 on oma klassi parim. Uuendatud mikrofoni noolevarrega, mis on 33% lühem kui Evolve 75, tagab see maailma juhtiva kõnevõime, mille poolest Jabra peakomplektid on nii kuulsad.

Jõudlusrežiimis koos mikrofoni noolevarrega on see spetsiaalselt optimeeritud tasumata kõnede jaoks avatud planeeringuga kontorites ja muudes mürarikastes kohtades ning vastab Microsofti Open Office'i nõuetele.

Ja kui olete liikvel, muudab varjatud kujundusega diskreetne režiim selle täiesti nähtamatuks, edastades samal ajal usaldusväärselt selgeid kõnesid.

Kontsentratsioonirežiim: aktiveeritud.
Mõnikord peate helistama või leidma fookuse ebasoodsast keskkonnas. Kuid meie täielikult reguleeritava Jabra Advanced Active Noise-Cancellation (ANC)™ abil ei pea te muretsema selle pärast, kuidas (ja kus) töötate. Kasutage rakendust Sound+, et valida oma mürasummutusaste ja lasta täiustatud edasi- ja tagasiside topelthübriid-ANC-l oma fookust kaitsta.

Rongist tänavale, kohvikusse, lennujaama ja jälle kontorisse tagasi.

Evolve2 75 on loodud selleks, et aidata teil keskenduda – kus iganes te ka poleks.

Kolm täiustatud kiibikomplekti. Kolm korda suurem võimsus.
Kõiki Evolve2 75 silmapaistvaid (ja me mõtleme silmapaistvaid) funktsioone toidab kolme võimsa digitaalse kiibistiku täiustatud ökosüsteem. Need töötavad koos, et muuta Evolve2 75 kiiremaks, võimsamaks ja intelligentsemaks kui kunagi varem.

Uskumatu töötlemisvõimsus = uskumatu tootlikkus.

Sama paindlik kui sa oled
Evolve2 75 on saadaval Microsoft Teamsi sertifikaadiga variandis ja UC variandis, mis on sertifitseeritud Zoomi jaoks, et tagada sujuv koostöökogemus.

See on optimeeritud ka teistele juhtivatele UC-platvormidele, nii et võite olla kindel, et hoolimata sellest, kuidas oma meeskonnaga ühendust hoiate, hoiab see usaldusväärne seade koostööd kogu päeva.

Kaitske oma fookusala
Kõne peale? Pole probleemi. Oleme uurinud avatud kontori käitumist ja kasutanud tulemusi Evolve2 75 hõivatuse optimeerimiseks, muutes selle veelgi nähtavamaks*, võimaldades seda näha mitme nurga alt.

Nüüd saavad teie meeskonnakaaslased teha kiire kannapöörde, enne kui peate neile suuliselt ütlema, et olen kõnel.

On hea teada, et saate katkestused peatada enne, kui need juhtuvad.
*võrreldes Evolve 75 mudeliga.

Jää paindlikuks. Püsi ühenduses.
Kohvi aeg. Tänu suurepärasele kõnetulemusele 30-meetrise traadita ühenduse raadiuses saate ühe telefoni haarata isegi kõne ajal (ärge unustage vaigistada).

Paindliku ühenduvuse abil saate ühenduse luua nii sülearvuti kui ka nutitelefoniga. Nii saate oma lauast veelgi kaugemale kõndida, ilma et ühendus katkeks.

Evolve2 75 annab teile vajaliku paindliku tööpäevavabaduse.

Leia oma rütm
Professionaalse heli maailma liidritena ei alahinda me kunagi suurepärase heli võimet, et teie päev kulgeks sujuvalt. Ja me seadsime Evolve2 75-ga uuesti uue standardi.

Võimsad lekkekindlad 40 mm kõlarid koos meie revolutsioonilise kahe vahu avastusega tagavad karge ja selge heli nii kõnede kui ka muusika jaoks.

Uusimad AAC-koodekid ja meie ainulaadne MySound-tehnoloogia (mis kohandab teie heli vastavalt teie individuaalsele kuulmisprofiilile) võimaldavad teie muusikal kõlada paremini, kui te kunagi ette kujutate. Saate seda kohandatava ekvalaiseri abil isegi peenhäälestada.

Nii et olenemata sellest, kas helistate esmaspäeva hommikul registreerimisele või kuulate oma esmaspäevase motivatsiooni esitusloendit, Evolve2 75 on loodud teie päeva jaoks vajaliku helikvaliteeti pakkuma.

Kuulame seda
Mürasummutus on suurepärane, kuid mõnikord peate hetkeks reaalsusesse naasma. Alates platvormi teadaannetest kuni kohvi tellimiseni – kui puudutate HearThrough nuppu, kuulete seda kõike ilma peakomplekti eemaldamata.

HearThrough kasutab sisseehitatud mikrofone, et lasta välisilme sisse, andes teile vabaduse ühe nupuvajutusega vestlustesse kaasata või ümbritsevale häälestada.

HearThrough hoiab pärismaailma teie käeulatuses.

Teie peakomplekt. Sinu tee.
Evolve2 75 kaasrakendustega saate peaaegu kõike oma peakomplektis isikupärastada, et muuta see ainulaadseks.

Kasutage rakendust Sound+, et reguleerida oma ANC ja HearThrough, peenhäälestada oma heli MySoundi ja kohandatava ekvalaiseri abil, kohandada kõneseadeid ja uuendada oma mobiiltelefoni püsivara.

Kas kasutate rohkem kui ühte Jabra peakomplekti? Kasutage oma arvutis rakendust Jabra Direct, et saada kõigi oma seadmete täielik ülevaade ja püsivara versiooniuuendused. Oleme isegi andnud sellele uue särava välimuse ja lisanud rohkem suurepäraseid funktsioone.

Kuna me ei usu, et peakomplektid peaksid sobima kõigile.

Disainitud sobivus-kõigepealt lähenemisega.
Esimesest kõnest viimaseni pakub Evolve2 75 täiesti uut mugavusstandardit. Selle põhjuseks on asjaolu, et kasutasime disainile täiesti uudset lähenemist, kasutades sadade peade biomeetrilisi mõõtmisi, et sobivus oleks õige.

Kasutades simulatsioonipead (ja sadu päriselus katsealuseid), veendusime, et oleme enne Taani disainile üleminekut loonud lahenduse, mis tõesti sobib.

Ideaalne sobivus. Teie jaoks loodud.

Kõik töötavad. Kõik mängivad. Terve päev.
Kui kaks päeva pole ühesugused, peate teadma, et teie peakomplekt suudab selle tempoga hakkama saada. Kasutasime oma täiustatud akutõhususe tehnoloogiat, et optimeerida Evolve2 75 jõudlust, pakkudes ühe laadimisega kuni 25 tundi kõneaega või 36 tundi muusikat.

Samuti oleme optimeerinud oma kiirlaadimise funktsiooni, tagades muljetavaldava 4-tunnise aku kõigest 15-minutilise laadimisega. Nii saate nädala pikkust aku kasutusaega pikendada, et katta ka seisakuaeg.

Pikendatud aku. Laiendatud võimalused.

Olete ühendatud
Miski ei ületa kohest ühendust. Ja see ei tööta palju kiiremini kui Google Fast Pair ettevõtetele, mis kasutab Bluetooth Low Energy (BLE) läheduses olevate seadmete avastamiseks ilma telefoni akut tühjendamata.

Oleme teinud Google'iga tihedat koostööd, et viia see funktsioon meie ettevõtte peakomplektidesse, ilma et see kahjustaks privaatsust.

Lihtsalt asetage Evolve2 75 oma Android-seadme lähedusse. See on nii kiire.
Omadused
Aku laadimise aeg 2.7
Aku laetuse indikaator Jah
Aku tehnoloogia Liitiumioon (liitiumioon)
Aku tööiga (max) 36
Akuga töötav Jah
Arhitektuursed omadused 30
Automaatne ühendamine Jah
Bluetoothi profiilid A2DP
Bluetoothi versioon 5.2
Brändi nimi Jabra
Brutokaal (pakk, kg) 0.21
Digitaalne signaalitöötlus (DSP) Jah
Eetris värskendused (OTA) Jah
Garantii 2
Hääljuhised Jah
Hääljuhiste keeled Inglise
Hääljuhtimine Jah
Harmoneeritud süsteemi (HS) kood 85183000
HD hääl Jah
Juhiüksus 4
Juhtklahvid Helitugevus +
Kaablid kaasas A-tüüpi USB-tüüpi USB-tüüpi C
Kandekott Jah
Kandmisstiil Peapael
Kõnehaldus JA
Kõrgus (pakendis, cm) 19.9
Kõrvaklappide sagedus 20-20 000
Kõrvaühendus Supraauraalne
Kuulmiskaitse tehnoloogiad Jabra PeakStop
Laadimisalus Jah
Laetav aku Jah
Laius (pakend, cm) 7.5
LED indikaatorid Jah
Lihtne sidumine Jah
Lühike juhend Jah
Maksimaalne reageerimisaeg 1.2
MEMS (Micro-Electro-Mechanical System) mikrofon Jah
Mikrofoni sagedus 5-20 000
Mikrofoni tundlikkus -35
Mikrofoni vaigistamine Jah
Mikrofonide arv 8
Müra summutav tüüp Aktiivne
Muusika taasesitus Jah
Netokaal (toode, kg) 0,197
Peakomplekti tüüp Binauraalne
Pidev heli taasesituse aeg 36
Sagedusreaktsioon (kõnerežiim) 100-8000
Sagedusreaktsioon (muusikarežiim) 20-20 000
Säilitustemperatuur (TT) -10-45
Samaaegselt ühendatud seadmete arv (max) 2
Sisse/välja lüliti Jah
Soovitatav kasutus Kõned/muusika
Sügavus Jah
Sügavus (pakend, cm) 23.8
Telefoniraamatu juurdepääsuprofiil (PBAP) Jah
Tera suurus Peakomplekt
Terasest hinged Jah
Toetatud rakendused Jabra Sound+, Jabra Direct, Jabra Xpress
Toitesisendi pistikute tüüp 30
Toote kõrgus 6.7
Toote laius 14.5
Toote sügavus 19
Toote värv Must
Töötemperatuur (TT) -10-45
Traadita ühilduvus Sisseehitatud aku
Ühendus Nupp
Ühenduvustehnoloogia
USB-pistik C-tüüpi USB
USB-ühendus Jah
Värviline ekraan 24
WWAN-i funktsioonid Buum

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles