Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Jabra Evolve2 50 – Usb-C Uc Stereo

Jabra Evolve2 50 – Usb-C Uc Stereo
Laos
  • 178.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 59.66 €
Kaubamärgid Jabra
Kauba ID: 1637121
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Jabra Evolve2 50
Täiesti juhtmega.
Professionaalne peakomplekt, mis on ühendatud ja kasutamiseks valmis.

EVOLVE2 TUTVUSTAMINE 50
Sobib igaks otstarbeks

Professionaalsed kõned teie vabast magamistoast. Motiveerivad esitusloendid enne suurt esitust. Meditatiivsed helid, kui on aeg keskenduda. Hübriidtööpäevadel toimub palju, seega on oluline, et teie peakomplekt suudaks sammu pidada.

Evolve2 50 on spetsiaalselt loodud teie vooluga kaasas käimiseks. See on valmis töötama ükskõik millisel viisil, pakkudes teie kõnedele ja muusikale professionaalset heli, võimsa stereo- ja mono-aktiivse mürasummutuse (ANC), mürasummutavate mikrofonide ja 28 mm kohandatud kõlaritega – seda kõike samal ajal -selle maailma mugavus meie revolutsioonilise Jabra Air Comfort tehnoloogiaga.

Tehke seda kõike peakomplektiga, mis on mõeldud seda kõike tegema

SELLE MAAILMA VÄLJASPOOL MUGAVUS
Midagi on õhus…
Meie insenerid veetsid aastaid, et täiustada mängu muutvat Jabra Air Comforti tehnoloogiat, et luua see uskumatu maailmaväline mugavus.

Polsterdatud peapaela sees olevad ülipehme perforeeritud vahukihid takistavad rõhu suurenemist, mis tagab unistava ja õhukerge istuvuse, olenemata sellest, kui kaua te seda kannate.

Paindlikud, ergonoomilised kõrvaklapid viivad hea enesetunde teguri veelgi kaugemale. Need pöörlevad, et liikuda alati, kui seda teete, nii et saate oma päevale keskenduda ilma, et peakomplekt segaks.

AKTIIVNE MÜRASUMMUTAMINE
See on oi-kui-vaikne
Meil kõigil on olnud üks selline päev. Keset konverentsikõnet saabub sumiseja-õnnelik kohaletoimetamisjuht. Lapsed karjuvad suupistete pärast just siis, kui kavatsete tehingut sõlmida. Teie koer haugub selle üliolulise kliendivestluse taustal.
Sisestage Evolve2 50.

Selle võimsal aktiivsel mürasummutil (ANC) on uudne akustilise kambri disain ja spetsiaalselt välja töötatud kiibistik ning 2 esmaklassilist mürasummutavat mikrofoni, et vaigistada teie ümbrust tõhusalt. Nii et saate jätkata hübriidtööde tegemisega, töötage teie heaks.

Kuulake seda, mida soovite, nii, nagu soovite. Evolve2 50 pakub aktiivset mürasummutust nii mono- kui ka stereostiilis – nii võite olla kindel, et kõik teie kõrvas kõlavad sõnad kõlavad täpselt, olenemata sellest, kumba stiili eelistate.

Mikrofoni asend on oluline. Uudses akustilises kambris on tagasisidemikrofon, mis on suunatud peakomplekti kõlarist eemale ja asub kõrvakanalile lähemal, aidates sellel kuulda kõike teie keskkonnas täpselt samamoodi nagu teie, mis tähendab, et saate võimsa mürasummutamise täpsuse, mis on ainulaadselt lihvitud. teie ümbrus. Me nimetaksime seda mikrofoni langetamise hetkeks.

MIKROFONI TEHNOLOOGIA
Me kuuleme sind
Heledad ideed. Tarkusesõnad. Olulised kommentaarid. Mida iganes teil öelda on, Evolve2 50 tagab, et kõlate seda öeldes professionaalselt. Nutikas kiibistik käivitab kõne eraldamise, mürasummutamise algoritmi ja 2 esmaklassilist mikrofoni, et tõhusalt filtreerida välja tausta segavad faktorid. Nii et see, kellega räägite, kuuleb teid – ja ainult teid – nii selgelt, nagu istuksite nende kõrval.

MITMEKASUTUSLIK
Kõik tööd ja kõik mängivad
Evolve2 50 teeb seda kõike, natuke nagu sina. Olge töövalmis tõhusust suurendava tehnoloogia ja fookust kaitsva töövalgustiga.

Kas võtate koosolekute vahel hetke laadimiseks? Sukelduge optimeeritud muusikasse ja meediasse koos rikkaliku täisheliga 28 mm kohandatud kõlaritest. Kas otsite järgmist lendu Kopenhaagenisse (või lihtsalt kiireimat marsruuti koju)? Puudutage, et kuulata kõiki valitud häälassistendi vastuseid. Evolve2 50 abil olete kõigeks valmis.

PAINDLIK JA KIIRE SEADISTAMINE
Põruta maapinnale
Teame, et teie aeg on väärtuslik, mistõttu oleme muutnud Evolve2 50 kasutamise lihtsaks ja välkkiireks. Lihtsalt ühendage see arvutiga ja olete kohe valmis. Ja topeltühenduvuse abil saate Bluetooth®-i abil ühendada samaaegselt teise seadmega – näiteks telefoniga. Mis tähendab, et saate ühelt seadmelt muusikat kuulata ja teiselt helistada. Nüüd ei pea te kunagi valima oma koha ülesvõtmise või kaotamise vahel just siis, kui koor kõlab. Kui seadistamine on nii lihtne, saate vähem pingutada ja teha rohkem.

UC-SERTIFITSEERITUD
Sama paindlik kui sa oled
Evolve2 50 on saadaval Microsoft Teamsi sertifikaadiga variandis ja UC variandis, mis on sertifitseeritud Google Meeti jaoks, töötab koos Chromebooki ja Zoomiga, et tagada sujuv koostöökogemus.

See on optimeeritud ka teistele juhtivatele UC platvormidele, nii et võite olla kindel, et hoolimata sellest, kuidas oma meeskonnaga ühendust hoiate, hoiab see usaldusväärne seade koostööd kogu päeva.
Omadused
Andmesideprotokolli toed (uus) Nupud
Andurid Akrüülnitriilbutadieenstüreen (ABS)
Arhitektuursed omadused 30
Automaatne ühendamine Jah
Brändi nimi Jabra
Brutokaal (pakk, kg) 0.13
Digitaalne signaalitöötlus (DSP) Jah
Garantii 1
Hääljuhiste keeled Inglise
HD hääl Jah
Juhiüksus 2.8
Juhtklahvid Helitugevus +
Juhtseadme tüüp Kõrvapealne juhtseade
Kaabli värv Must
Kandmisstiil Peapael
Kogus 1
Kokkupandav mikrofon Jah
Kõnehaldus JA
Kõrgus (pakendis, cm) 20.2
Kõrvaklappide sagedus 20-20 000
Kõrvaühendus Supraauraalne
Kott Jah
Laius (pakend, cm) 5
Lühike juhend Jah
Maksimaalne reageerimisaeg 1.7
MEMS (Micro-Electro-Mechanical System) mikrofon Jah
Mikrofoni sagedus 20-10 000
Mikrofoni tundlikkus -38
Mikrofoni vaigistamine Jah
Mikrofonide arv 4
Müra summutav tüüp Aktiivne
Mürasummutus Jah
Muusika taasesitus Jah
Netokaal (toode, kg) 0.1
Optimeeritud jaoks Unified Communications (UC)
Peakomplekti tüüp Binauraalne
Sagedusreaktsioon (kõnerežiim) 150-6800
Sagedusreaktsioon (muusikarežiim) 20-20 000
Säilitustemperatuur (TT) -10-55
Soovitatav kasutus Kontor/kõnekeskus
Sügavus (pakend, cm) 17
Tera suurus Peakomplekt
Toetatud rakendused Jabra Direct, Jabra Xpress
Toote kõrgus 6.5
Toote laius 19.3
Toote sügavus 17.5
Toote värv Must
Töötemperatuur (TT) -10-55
Ühendus Nupp
Ühenduvustehnoloogia Ühendatud
USB-pistik C-tüüpi USB
USB-ühendus Jah
WWAN-i funktsioonid Buum

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles