Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Jabra Evolve2 30 USB-A, MS Stereo

Jabra Evolve2 30 USB-A, MS Stereo
Pole laos
  • 126.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 42.33 €
Kaubamärgid Jabra
Kauba ID: 1759823
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Loodud teie produktiivsuse hoidmiseks. Kerge, kaasaskantav, usaldusväärne, mugav.
On aeg uue professionaalsuse standardiga edasi liikuda. Alates avatud kontorist kuni avatud planeeringuga elamiseni – Evolve2 30 avab uksed suurema mugavuse, sujuva koostöö ja kohese keskendumise poole kõikjal, olenemata sellest, kes te olete ja kuidas te töötate.

Töötage uue Jabra Evolve2 30-ga nutikamalt.

Selged koostöökõned.
Kui töötate paindlikult, peate teadma, et teid on kõikjal selgelt kuulda. Meie täiustatud kahe mikrofoniga helisüsteem jäädvustab teie hääle, analüüsides ja vähendades samal ajal teid ümbritsevat müra, täites Microsoft Open Office'i nõuded. Ideaalne viis oma mõtte selgeks tegemiseks ja selle tagamiseks, et isegi väikseim nüanss ei läheks tõlkimisel kaduma.

Evolve2 30 muudab iga kõne oluliseks.

Kerge kuulata.
Kui aeg on ülioluline, on suurepärane heli kvaliteet ülioluline. Meie professionaalse kvaliteediga 28 mm kõlarite ja täiustatud digitaalse kiibistikuga pakub Evolve2 30 erakordset helikvaliteeti. Nii et olenemata sellest, kas võtate vastu tähtsat kõnet või kuulate töötamise ajal muusikat, saate nautida suurepärast heli, mis on loodud kaasaegseks tööks.

Iga detaili kuulmine pole kunagi olnud lihtsam.

UC-sertifikaat tähendab UC-ga rahulolevat.
"Rahulolu garanteeritud" ei ole midagi, mida te tänapäeval eriti sageli ei kuule, kuid me toome selle tagasi. Tõeliselt sujuvaks koostööks töötab Evolve2 30 kõigi juhtivate Unified Communications (UC) platvormidega. Kui teie valitud UC-platvorm on Microsoft Teams, on Teamsi sertifikaadiga variant suurepäraselt kohandatud ja optimeeritud, et pakkuda teile platvormiga parimat kasutuskogemust.

UC, see on nii lihtne.

Raske mugavusega. Valgus kõrvadele.
Et edasi pääseda, mõõtsime päid. Neid sadu. Seejärel kasutasime neid andmeid biomeetriliste mõõtmiste abil ideaalse kuju kujundamiseks. Tulemuseks on peakomplekt, mis on kujundatud ergonoomiliselt nii, et see avaldaks täpselt õiget ühtlaselt jaotatud survet, ning mis on valmistatud esmaklassilistest materjalidest ning pehmete mäluvahust kõrvapadjadega, mis sobivad teie kõrvade loomulike kontuuridega.

Kui teil on terve päeva kõned sisse ja väljas, peate teadma, et teie peakomplekt ei koorma teid. Tegelikult näitavad uuringud, et hästiistuvad peakomplektid võivad teie tööpäeva märkimisväärselt pikendada, pikendades kandmisaega ning parandades kõnede ja muusika kuulamise kogemust.

Seadke end sisse uue mugavuse standardiga. Olete selle välja teeninud.

Paindlikkus, millest võite loota.
Kontorist, koju ja isegi kohalikus kohvikus – kui töötate paindlikult, liigub teie peakomplekt peaaegu sama palju ringi kui teie. Oleme Evolve2 30 disaini ümber kujundanud roostevabast terasest peapaela ja liuguriga, et tagada maksimaalne vastupidavus. Samuti oleme oluliselt täiustanud kõrvaklappide disaini, nii et sisemised ja välised komponendid on löögikindlamad.

Tootlik paindlik töö algab usaldusväärsetest tööriistadest.

Shh… me töötame.
Kas otsite võimalust kohese rahu ja vaikuse saamiseks? Evolve2 30 on spetsiaalselt loodud kaasaskantava keskendumise tagamiseks koos müra isoleerivate mäluvahust kõrvapatjade ja teedrajava nurga all oleva kõrvaklapi disainiga. Kui see kerge peakomplekt on teie töökotis, on teil vaid sekund eemal, et kuulda enda mõtteid.

Uus standard on kõikjal juurdepääsetav kontsentratsioon.

Ära sega.
Evolve2 30 teab automaatselt, millal vajate rahu ja vaikust. Integreeritud hõivatustuli lülitub automaatselt sisse, kui olete kõne ajal, ja saate selle ka käsitsi sisse lülitada, et anda märku režiimist "Ära sega".

Vähem katkestusi; kus iganes teie kontor asub.

Karbist lahti. Ühendage. Mine.
Vahetu koostöö on praegu seal, kus see on. Evolve2 30 on plug-and-play ja saadaval nii USB-A kui ka USB-C variandina, nii et saate selle karbist lahti võtta ja kohe tööle asuda.

See on tõesti nii lihtne. Ei päriselt.

Kastist väljas mõtlemine.
Mis puutub kastidesse, siis see on omamoodi suur asi. Enne kui olete selle isegi lahti võtnud, hoiate käes teedrajavat tehnikaosa, mis on kõigist teistest peakomplektidest palju ees. Kuid kuna me vaatame tulevikku, on püsivara uuendused ja väärtuspaketid juba teel, et seda veelgi suurendada.

Kas arvate, et see on nüüd suurepärane? Lihtsalt oota…

Jabra Direct
Jabra Direct tagab, et teie peakomplektil on alati uusim püsivara, tagades teile kõige ajakohasemad funktsioonid, veaparandused ja hõlpsa juurdepääsu ühilduvusvärskendustele. Kasutajasõbraliku Direct Dashboardiga pole kursis püsimine kunagi lihtsam olnud.Jabra Evolve2 30 USB-A, MS Stereo. Toote tüüp: Peakomplekt. Ühenduvustehnoloogia: Juhtmega. Soovitatav kasutus: kontor/kõnekeskus. Kõrvaklappide sagedus: 20 - 20000 Hz. Kaabli pikkus: 1,5 m. Kaal: 125 g. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles