Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Jabra Elite 4 – tumehall

Jabra Elite 4 – tumehall
Laos
  • 99.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 33.33 €
Kaubamärgid Jabra
Kauba ID: 1756984
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Tööta kõvasti. Mängi kõvasti.
Tööks ja eluks hädavajalikud kõrvaklapid

ELIIT 4
Tööta kõvasti. Mängi kõvasti
Ükskõik, kas teete suuri liigutusi tööl või liigute köögis oma lemmiklaulu saatel, need kiiresti siduvad, mürasummutavad tõelised juhtmevabad nupud pakuvad mõlema maailma parimat, libisedes sujuvalt teie seadmete vahel, et te ei jätaks hetkegi ilma. Ja meie kuulsa Jabra-liistuga on teil tõesti mugav asju omal moel teha.

Tööks ja eluks hädavajalikud kõrvaklapid

BLUETOOTH® MULTIPUNKT
Sujuv ümberlülitamine
Bluetooth® Multipoint tähendab, et saate ühendada kahe seadmega ega jää kunagi kasutamata, kui teie kõrvaklapid sujuvalt nende vahel vahetavad, et kõnesid vastu võtta ja seejärel otse muusika, filmide või töö juurde hüpata.

Ärge kunagi jääge millestki ilma

SWIFT PAIDUMINE
Liituge kiiresti
Fast Pair ja Swift Pair abil saate kohe ühenduse luua. Ei mingit ootamist ja tüli. Siduge lihtsalt oma Android™-seadme või arvutiga sekunditega.

Paar kokku

AKTIIVNE MÜRASUMMUTAMINE (ANC)
Saavutage rahu
Laske aktiivsel mürasummutusfunktsioonil enda ümber kosta ja tühistada soovimatu mürin ja müra. ANC tähendab, et kuulete seda, mida soovite kuulda. Pendeldate vaikselt. Lähed sinna, kuhu tahad.

Valige, mida kuulete

MUGAVUS JA VASTUPIDAVUS
Kompaktne mugavus
Kuulus Jabra sobivus on täpselt õige. Taani disainiga väikesed ja turvalised kõrvaklapid loovad teid pikaks töö- ja mängupäevaks mugavustsooni. Need on vastupidavad ja vihmakindlad ning te lihtsalt ei märka nende olemasolu.

Suurepärane kompaktne stiil

4-MIKROFONIKÕNE TEHNOLOOGIA
Kõned on kristallselged
4-mikrofonitehnoloogia tähendab, et teid kuulatakse alati. Võtke ja helistage liikvel olles ning suhelge ikka selgelt, ilma et peaksite kunagi häält tõstma. Kõlab nagu oleksite seal, kus iganes te ka poleks.

Olge kuuldud

AKU
Ära nüüd lõpeta
Tänu 5,5 tunnile pungades olemisele ja kokku 22 tunnile elegantse ümbrisega (28 tundi ANC väljas) on teil aega. Kõrvaklapid laevad kiiresti ja kestavad kaua.

Jätkake terve päeva

10-minutiline kiirlaadimine annab kuni 1 tunni taasesitust

KASUTAGE KÕBMA KÕRVALKARTE
Mine üksi
Minge üksi ja kasutage üht kõrvaklappi, samal ajal kui teine laeb elegantses ümbrises. Aku tööea pikendamiseks ühest kõrvast sisse ja teisest välja.

Jätkake

VÄRVID
Klassikalised värvid, suured otsused…
Kõlab suurepäraselt ja näeb ka hea välja. Elite 4 kõrvaklapid on saadaval tumehalli, mereväe, lilla ja helebeeži värvides.

Oma stiil Jabra Elite 4 – tumehall. Toote tüüp: Peakomplekt. Ühenduvustehnoloogia: True Wireless Stereo (TWS), Bluetooth. Soovitatav kasutus: kõned/muusika. Juhtmevaba leviala: 10 m. Kaabli pikkus: 0,2 m. Kaal: 4,6 g. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles