Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

iStorage datAshur 256-bitine 4GB

iStorage datAshur 256-bitine 4GB
Pole laos
  • 116.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 39 €
Kaubamärgid ISTORAGE
Kauba ID: 1877415
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Mis on dataAshur?

iStorage datAshur on maailma kõige turvalisem, hõlpsamini kasutatav ja taskukohasem USB-mälupulk, mis kasutab PIN-juurdepääsu sõjaväelise kvaliteediga AES 256-bitise riistvarakrüptimisega.

DataAshur sisaldab laetavat akut, mis võimaldab kasutajal sisestada 7–15-kohalise PIN-koodi pardaklaviatuurile enne draivi ühendamist USB-porti.

Kõik datAshurile edastatud andmed krüpteeritakse reaalajas sisseehitatud riistvaralise krüpteerimismootoriga ja on kaitstud volitamata juurdepääsu eest isegi siis, kui teie andmed kaob või varastatakse. DataAshur lukustub automaatselt, kui see eemaldatakse hostarvutist või kui USB-pordi toide on välja lülitatud.

DataAshur töötab otse karbist välja võttes, ei nõua tarkvara ega draiverite installimist ning ühildub Windowsi, Maci, Linuxi, Chrome'i, Androidi, õhukeste klientide ja manustatud süsteemidega. DataAshur pakub pukseerimise krüptimist, ühenda ja mängi lihtsust ning seda saab kasutada mis tahes tarkvaraga.

DataAshuri saab konfigureerida sõltumatute kasutajate ja administraatorite PIN-koodidega, mis muudab selle ideaalseks ettevõtte ja valitsuse kasutuselevõtuks. Kui kasutaja unustab oma PIN-koodi, saab draivi avada administraatori PIN-koodi abil, mis seejärel kustutab vana kasutaja PIN-koodi ja võimaldab kasutajal määrata uue PIN-koodi.

DataAshur sisaldab ka draivi lähtestamise funktsiooni, mis kustutab nii kasutaja kui ka administraatori PIN-koodid, hävitab andmed, loob uue juhuslikult genereeritud krüpteerimisvõtme ja võimaldab draivi uuesti kasutada. DataAshur on võimeline genereerima lõpmatu arvu juhuslikult genereeritud krüpteerimisvõtmeid, võimaldades kasutajal draivi lähtestada vastavalt vajadusele.

Kuna iStorage datAshur avatakse sisseehitatud klahvistiku, mitte klaviatuuri kaudu, ei ole see tarkvara-/riistvarapõhiste klahvilogijate ega toore jõu rünnakute suhtes haavatav. DataAshur kaitseb teie andmeid brute Force Hack Defense mehhanismiga, mis kustutab krüpteerimisvõtme ja hävitab kõik salvestatud andmed, kui vale PIN sisestatakse kokku 10 korda järjest.

DataAshur on investeering, mis kestab aastaid. Selle vastupidav, pressitud alumiiniumist veekindel korpus on võltsimisnähtav ja kaitseb seda füüsiliste kahjustuste eest. Ajami sisemised komponendid on samuti suletud võltsimiskindla kattega.

Miks valida dataAshur?

Kas teadsite, et igal aastal kaob või varastatakse miljoneid välkmäluseadmeid ja see arv kasvab? Kas olete kunagi mõelnud krüptimata USB-mälupulga kaotamise mõjule? Teie andmed oleksid igaühe meelevallas, kes neile komistab.

Teabevoliniku büroo (ICO)

Infovoliniku bürool (ICO) on nüüd õigus trahvida ettevõtteid ja valitsusasutusi andmekaitseseaduse tõsiste rikkumiste eest kuni 500 000 naela. See hõlmab kliendi andmeid sisaldava krüptimata USB-mälupulga kadumist. ICO on väga selgelt nõustanud ettevõtteid ja valitsusasutusi krüpteerima kõik andmed, millele töötajad juurde pääsevad. Samuti tunnistavad nad, et krüptitud ja kadunud või varastatud andmed ei ole ohustatud.

Andmekaitse üldmäärus (GDPR)

Euroopa Liidul on peagi õigus trahvida ettevõtteid 20 miljoni euro või 4% aastakäibest, kui leitakse, et nad rikuvad uut isikuandmete kaitse üldmäärust (GDPR). Tulevased õigusaktid sunnivad kõiki, kes omavad andmeid ELi kodanike kohta, rakendama piisavaid turvameetmeid, et kaitsta andmeid kaotsimineku või varguse eest.

Konfidentsiaalsete andmete kadumisel võib olla laastav mõju nii ettevõtetele kui ka tarbijatele. See võib kaasa tuua kopsaka trahvi, ettevõtte kokkuvarisemise, piinlikkuse, töökohtade kaotuse ja ebasoodsa meedia tähelepanu. iStorage datAshur võib teid kõige selle eest kaitsta.iStorage datAshur 256-bitine 4GB. Maht: 4 GB, Seadme liides: USB Type-A, USB versioon: 2.0, Lugemiskiirus: 27 MB/s, Kirjutamiskiirus: 24 MB/s. Vormitegur: varrukas. Integreeritud klaviatuur, paroolikaitse. Kaal: 25 g. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles