Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Isetäituv madrats HOTO QWOGJ003

Isetäituv madrats HOTO QWOGJ003
Laos
  • 77.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 26 €
Kaubamärgid HOTO
Kauba ID: 1461399
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Isetäituv madrats HOTO QWOGJ003

Kas käite sageli matkamas? Kas sulle aga meeldib magada mugaval ja mugaval madratsil? HOTO madrats sobib teile ideaalselt! See on kuni 25 cm paksune ja mahutab kergesti kaks inimest. Tal on ühtviisi mugav nii telgis kui ka magamistoas. Lisaks saab seda tänu spetsiaalsele õhupumbale lihtsalt täis pumbata vaid 3 minutiga. Maga mugavalt ka õues!


Ideaalne lamamismugavus

HOTO madratsiga saad magada mugavalt terve öö! Te ei pea kukkumise pärast muretsema, sest sellel on spetsiaalsed pingutuspaelad, mis jaotavad raskuse suurema stabiilsuse tagamiseks. Lisaks mahutab see hõlpsasti kaks inimest ja selle kaal on kuni 300 kg. See sobib ideaalselt telkimisretkedeks, ööbimiseks looduses ja voodiks magamistuppa.


Suurepärane kvaliteet

Isetäituv madrats on loodud ülima hoolega ja selles on kasutatud kvaliteetset PVC-materjali, mis on veekindel. See tähendab, et ta ei karda ilmastikutingimusi. Pealegi on see nahale ohutu ega pragune külma käes.


Mugav kanda

Nüüd võid madratsi järjekindla kopsujõul puhumise unustada, sest see on varustatud spetsiaalse õhupumba ja suure 2000 mAh akuga. Tänu sellele on teie madrats kasutusvalmis vaid 3 minutiga! Lisaks on selle kasutamine väga lihtne: selle sisselülitamiseks peate vajutama ainult ühte nuppu. Samuti ei pea te muretsema, kui aku saab tühjaks, sest saate seda USB-C-kaabli abil hõlpsalt laadida.


Multifunktsionaalne õhupump

Õhupumpa saab hõlpsasti madratsist eemaldada, mistõttu on seda lihtne kasutada muude esemete täispuhumiseks. Selle ülesande teevad lihtsamaks kolm erinevat komplekti kuuluvat lisaseadet. Lisaks saate seda kasutada ka tulekahju süütamiseks. See teeb õhupumbast mitmekülgse vidina, mida saab kasutada paljudes olukordades.


Lihtne transportida

Vaatamata suurele suurusele on madratsit lihtne transportida. Pange see lihtsalt oma kandekotti. Kokkupanduna kaalub see vaid 6,4 kg, mis tähendab, et seda saab hõlpsasti kaasas kanda isegi ühes käes! Säästke HOTOga aega ja ruumi!


Kaasas

  • Madrats
  • Õhupump
  • Pihustid
  • Kleebised
Direktor HOTO
Mudel QWOGJ003
Kaal OKEI. 6,4 kg
Madratsi suurused 2000×1500×250 mm
Õhupumba mõõtmed 93×83×102 mm
Õhupumba aku 2000 mAh
Õhupumba laadimisaeg OKEI. 240 min.
Aeg täis pumbata OKEI. 3 min.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles