Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Irix Dragonfly 45mm f / 1.4 MILC standardobjektiiv, must

Irix Dragonfly 45mm f / 1.4 MILC standardobjektiiv, must
Pole laos
  • 502.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 167.66 €
Kaubamärgid Irix
Kauba ID: 1808521
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Irix 45mm f/1.4 on mõjuv alternatiiv kõigile 35-50mm fookuskaugusega fännidele, võimaldades seega loomingulisemat lähenemist pildistamisele.

Sujuv Bokeh | Kiire ava | Klassikaline fookuskaugus
Olenemata sellest, kas olete professionaalne fotograaf, kes otsib oma töö jaoks õiget objektiivi, või amatöör, kes soovib täita tühimikku oma fookuskaugustes – Irix 45 mm F/1.4 on teie jaoks sobiv objektiiv!

Optiline jõudlus:
Kas otsite oma kaamerale uut klassikalise fookuskaugusega objektiivi? Eira kõiki standardeid! 45 mm fookuskaugus võimaldab teil maailma vaadata erinevalt, mis koos kiire f/1,4 avaga muudab teid ka loomingulisemaks. Irix 45mm f/1.4 loodi teravate piltide loomiseks isegi laialt avatuna f/1.4 juures. Objektiiv on varustatud 9 ümara avaga diafragmaga, mis tagab, et fookusest väljas ala (bokeh) jääb sile ja silmale meeldiv.

Irixis järgime põhimõtet, et objektiiv ei ole ainult fotograafia tööriist – see puudutab ka kogu foto loomise protsessi, mida suuresti mõjutab objektiivide kasutamise rõõm. Seetõttu pöörame tähelepanu Irixi toodete disainile ja ergonoomikale. Dragonfly on kombinatsioon metallelementidest, mis on kombineeritud komposiitkomponentidega, muutes kogu konstruktsiooni mitte ainult tugevaks, vaid ka kergeks. Lisaks tugevdatud konstruktsioonile on objektiiv ka olulistes punktides ilmastikukindel, mis koos sisemise teravustamismehhanismiga tähendab, et saate seda ilma raskusteta kasutada igas keskkonnas ja ilmastikutingimustes.

Teravustamisrõngas
Teame, kui väga teile meeldib Irix 150 mm f/2.8 1:1 makroobjektiivi jaoks loodud teravustamisrõngas, mistõttu otsustasime kasutada sarnast oma Irix 45 mm f/1.4 objektiivis. Pärast põhjalikku katsetamist oleme välja töötanud materjali, mis tagab suurepärase vastupidavuse ja vastupidavuse ilmastikutingimustele, mis koos spetsiaalse reljeefiga mõjutab otseselt selle kasutusmugavust. Mõne aja möödudes tunneb kasutaja asendit rõngal, tänu millele muutub teravustamine veelgi lihtsamaks.

Fookuse lukk
Focus Lock funktsioon võimaldab lukustada fookusrõnga kindlasse asendisse. See on eriti oluline maastikufotode tegemisel ja ka siis, kui soovite hoida objektist kindlat distantsi (st stuudios või tänaval).

Pildistamiseks valmis iga ilmaga
Kõrgklassi objektiivid peavad pakkuma kõrget kasutusmugavust kõikides valgus- ja atmosfääritingimustes. See on Irix 45mm f/1.4, mille fookuse ja ava märgistused on lasergraveeritud ja täidetud UV-reaktiivse värviga. See protsess muudab need loetavaks isegi vähese valgusega keskkonnas. Irixi objektiividega töömugavuse tagab ka kummitihendite süsteem ja muud lahendused, mis olenemata keskkonnast ja ilmastikust kaitsevad selle sisemust ja kaamera sensorit tolmu ja pritsmete eest.Irix Dragonfly 45mm f/1.4. Komponent: MILC, Objektiivi tüüp: Standardobjektiiv, Lähim teravustamiskaugus: 0,4 m. Kaameramarkide ühilduvus: Canon. Toote värv: must. Filtri suurus: 7,7 cm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles