Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

IPL laserepilaator jahutusega InFace ZH-18E (valge)

IPL laserepilaator jahutusega InFace ZH-18E (valge)
Pole laos
  • 150.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 50.33 €
Kaubamärgid Inface
Kauba ID: 1458841
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Jahutusega IPL laserepilaator InFace ZH-18E (valge).

Vabane karvadest ja naudi sileda nahka kauem! InFace ZH-18E jahutatud laser-IPL-depilaator võimaldab vabaneda soovimatutest kehakarvadest. See kasutab jahutustehnoloogiat ja võimsat IPL-impulssvalgust. See võimaldab teil valida 5 saadaoleva intensiivsuse taseme vahel. Sellel on ka nutikas nahatuvastusandur. Lisaks on see varustatud praktilise LCD-ekraaniga.

Täiuslikult sile nahk 4 nädalaga.

Juba 4 nädala pärast saate nautida puutetundlikku ja siidist nahka! Seadme energia on 10 J. Esimeste tulemuste nägemiseks kasutage epilaatorit regulaarselt umbes 3 nädala jooksul.

Jahutustehnoloogia

Toode kasutab uuenduslikku jahutustehnoloogiat, et pakkuda veelgi paremat nahakaitset. Süsteem vähendab tõhusalt tekkiva soojuse hulka ja kaitseb epidermist, muutes soovimatute karvade eemaldamise valutuks, ilma põletuse ja punetuseta.

Täpne kogu keha depilatsioon

ZH-18E on varustatud spetsiaalse anduriga, mis tuvastab nutikalt naha. Kui seade tuvastab, et pea on kokkupuutes nahaga, teeb see automaatselt kiire välgu, ilma et peaks vajutama spetsiaalset nuppu. Tänu sellele lahendusele saate soovimatud karvad hõlpsalt eemaldada ka raskesti ligipääsetavatest kohtadest.

Kohandatud erinevatele kasutajatele

Epilaatoril on 5 intensiivsuse taset, nii et saate valguse intensiivsuse ideaalselt sobitada oma nahatooni või juuksevärviga. Tase 1/2/3 sobib neile, kellel on tume nahk ja mustad juuksed. Ja tase 4/5 sobib heledale nahale ja helepruunidele või mustadele juustele. Kõige vähem mõjub seade väga heledate, punaste või hallide juuste puhul – need sisaldavad liiga vähe melaniini, et neelata epilaatori ees kiirgavat valgust.

Kohene karvade eemaldamine

Kogu keha karvadest vabanemiseks kulub vaid umbes 10 minutit! InFace ZH-18E laserepilaator töötab 2 korda kiiremini kui tavalised laserepilaatorid – üks välk võtab aega vaid 0,8 sekundit. Veelgi enam, seade kiirgab valgust lainepikkusega vahemikus 510-1200 nm, mis tungib juuksejuurtesse ja nõrgendab juuksefolliikulisid.

Lihtne kasutada

Seadme kasutamine ei tekita teile probleeme. Alustuseks epileerige oma kehapiirkond, kus soovite seadet kasutada. Seejärel ühendage toode adapteriga ja pange ette komplekti kuuluvad kaitseprillid. Määrake sobivad väärtused ja viige epilaator naha lähedale, et alustada karvade eemaldamist. Soovitame alustada karvade eemaldamist esimesest tasemest ja järk-järgult tõsta taset järgmiste protseduuride käigus.

Kaasas

  • Laser epilaator InFace
  • Vahelduvvoolu adapter
  • raseerija x3
  • kaitseprillid
  • Kasutusjuhend
Tootja Näos
Mudel Zh-18E
Värv Valge
Valgus IPL
Kokkupuute tasemed 5
Lainepikkus 510-1200 nm
Jahutus 10°C
Tiiviku kiirus 6600 pööret minutis
Kiiritusenergia 10 J
Töövool 4A
Tööpinge 12 V

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles