Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

iPega PG-9083B juhtmeta kontroller/mängupult telefonihoidikuga (leek)

iPega PG-9083B juhtmeta kontroller/mängupult telefonihoidikuga (leek)
Laos
  • 34.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.66 €
Kaubamärgid iPega
Kauba ID: 1457094
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Mängukontroller iPega PG-9083B

Viige oma mängukogemus järgmisele tasemele ja purustage uusi rekordeid. iPega mängukontroller ühildub Androidi ja iOS-iga ning kuni 280 mm reguleeritava laiusega suudab see toetada väga erinevaid seadmeid, sealhulgas nutitelefone ja tahvelarvuteid. Bluetooth 5.0 tagab stabiilse ja kiire ühenduse. Saate oma seadme ühendada ka kaabli abil, et mängida mugavalt arvutis või Nintendo Switchis. Pika kasutuseaga aku annab PG-9083B-le kuni 15 tundi mänguaega ja ergonoomiline disain tähendab, et saate nautida pikki tunde mängimist ilma väsimata.

2 ühendusvõimalust

Saate kontrollerit ühendada kahel viisil - juhtmevabalt või kaabli abil. Bluetooth 5.0 võimaldab unustada kõik signaaliedastusprobleemid. PG-9083B pakub kiiret, stabiilset ja usaldusväärset ühendust – ootamatu viivitus või kogelemine ei takista enam kunagi! Seadme saate ühendada ka juhtmega, näiteks arvuti või konsooliga.

Täiuslikult läbimõeldud disain

Kontrolleril on ülestõstetav disain, mis võimaldab reguleerida selle laiust. See tähendab, et sellesse mahub lihtsalt nutitelefon või tahvelarvuti mõõtmetega 13-28cm. Seadmeid saab paigaldada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt – see on teie enda otsustada, kumb on teile mugavam. Kontrolleri tagaküljel asuv liugur võimaldab lukustada soovitud laiuse, tagades vajaliku stabiilsuse.

Lai ühilduvus

Mängige julgelt oma lemmikriistvaraga. PG-9083B ei ühildu mitte ainult telefonide ja tahvelarvutitega, mis käitavad operatsioonisüsteemi Android 6.0+ või iOS 11.0–13.3.1, vaid ka muu hulgas Nintendo Switchi ja Windows PC-ga. See annab teile peaaegu piiramatud võimalused. Pole tähtis, mida teile meeldib mängida, iPega aitab teil võita!

Ergonoomiline disain

Mängige tunde, kartmata randmevalu või väsimust. Kontroller on loodud pakkuma teile maksimaalset mugavust. Valmistatud vastupidavatest, kuid puudutamisel meeldivatest materjalidest - see sobib ideaalselt teie kätesse ega libise neist välja. Kergesti ligipääsetavad nupud muudavad mängimise veelgi nauditavamaks – teie järgmine rekord on lähemal, kui arvate!

Pikk tööaeg – mugav laadimine

Unustage ootamatud ja soovimatud katkestused mängus. Kontroller on varustatud vastupidava 380 mAh akuga, mis tagab kuni 15 tundi aku kasutusaega. Saate seda laadida kaasasoleva microUSB-kaabli abil. Saate kontrollerit kasutada ka laadimise ajal – nii ei pea te isegi mängimist katkestama!

Sisaldab:

  • Mängupult
  • Kasutusjuhend
  • Micro USB kaabel
Tootja iPega
Mudel PG-9083B
Värv LEEK
Ühendus Juhtmega/Bluetooth
Bluetoothi versioon 5.0
Bluetoothi leviala 8 m
Käepideme pikendamise ulatus 28 cm
Aku mahutavus 400 mA
Töövool 15 mA
DC tööpinge 3,7 V
DC sisendpinge 5V
Sisendvool 500 mA
Tööaeg ühe laadimisega umbes kell 15
Laadimisaeg OKEI. 3 tundi
Ooteaeg kuni 30 päeva
Laadimisport Mikro-USB
Programmeeritavate nuppude arv mitte keegi
Puuteplaat Ei
Vibratsioon Ei
Sisseehitatud kõlar Ei
Helisisend 3,5 mm tungraua nr
Ühilduvus Android 6.0V ja uuemad, iOS 13.0, Windows 7/8/10, Nintendo Switch (juhtmega)
Omadused
Haptika EI
Telefoni kinnitus JAH
Ühendus
Ühenduse tüüp Mikro-USB
Ühilduvus
Värv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles