Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

iPega PG-9023s juhtmevaba pult/GamePad telefonihoidikuga

  • 31.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.66 €
Kaubamärgid iPega
Kauba ID: 1456641
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Mängukontroller iPEGA PG-9023S

Mängige oma lemmikmänge mugavalt tahvelarvutis või nutitelefonis. iPEGA PG-9023S mängukontrolleril on pikk teleskoopvarras, mis muudab selle ideaalseks paljude erinevate seadmete jaoks. Bluetooth 4.0 ühendus tagab stabiilse ja usaldusväärse edastuse, samas kui multimeediuminupud pakuvad lihtsat juurdepääsu mitmetele kasulikele funktsioonidele. Seadmel on ka lai ühilduvus ja tööaeg kuni 15 tundi ühe laadimisega.

Pikk teleskoopnoom

Kohandage kontrollerit vastavalt oma vajadustele. Tänu sisseehitatud teleskoopnoolele saate seda laiendada kuni 28 cm laiuseks, mis võimaldab paigutada mitte ainult erinevaid nutitelefonide mudeleid, vaid ka tahvelarvuteid. Mängige mugavalt oma valitud seadmes ja purustage rohkem rekordeid!

Praktilised multimeedia nupud.

Kas kuulate mängimise ajal sageli muusikat? Siis on Pad G-9023S teie jaoks ideaalne! Seade on varustatud mitmete funktsionaalsete nuppudega, millega saab kiiresti ja mugavalt taasesitust peatada või jätkata, lugusid vahetada ja helitugevust reguleerida.

Usaldusväärne juhtmevaba ühendus

Jätke ühendusprobleemidega hüvasti. Bluetooth 4.0 tagab kiire ja stabiilse signaaliedastuse viivituseta, nii et saate mängida isegi kõige dünaamilisemaid mänge ilma katkestusteta. Kontrolleri kasutamiseks ei pea te rakendusi alla laadima. Ühendage sellega lihtsalt Bluetoothi kaudu ja nautige järgnevaid lahinguid!

Loodud mängijatele

Kontrolleri nupud asuvad kergesti ligipääsetavates kohtades, et reageerida kohe. Juhtkangid pöörlevad 360° ja pakuvad võrratut täpsust, nii et saate hõlpsalt mängus vaenlasele jälile saada ja nende pihta täpse raketi välja lasta. Veelgi suurema mugavuse tagamiseks on neil ka kena libisemisvastane käepide.

Täiustatud disain

Brändi iPEGA kontrolleril on täiustatud ergonoomiline disain. See sobib ideaalselt kätesse ja näeb väga hea välja. Lisaks on telefoni- või tahvelarvutihoidja loodud selleks, et anda teie seadmetele vajalik stabiilsus ja kaitsta neid väljakukkumise eest.

Pikk tööaeg

Vabastage end kaablitest ja saavutage praktiliselt piiramatu vabadus. Juhtmeta iPEGA tahvelarvuti on varustatud pika tööeaga akuga, mis võimaldab töötada kuni 15 tundi ilma laadimiseta. Ooterežiimis töötab see kuni 40 päeva! Seadme täielikuks laadimiseks kulub vaid umbes 3 tundi.

Lai ühilduvus

Unustage ühilduvusprobleemid. Tahvelarvuti PG-9023S töötab suurepäraselt enamiku populaarsete nutitelefonide ja tahvelarvutitega. See toetab nii Androidi kui ka iOS-i (ainult versioonid 11.0–13.3.1). See ühildub ka paljude mängudega, nii et saate oma lemmikmänge mugavalt ja takistusteta mängida.

Bränd iPEGA
Mudel PG-9023S
Tööpinge 3,7 V alalisvoolu
Töövool Kuni 15 mA
Tööaeg Kuni 15:00
Laadimisport Mikro-USB
Bluetoothi leviala Kuni 8m
Laadimispinge 5V DC
Laadimisvool 500 mA
Aku mahutavus 300 mAh
Ooteaeg Kuni 40 päeva
Ühilduvus Android, iOS 11.0–13.3.1, Windows 7/8/10, Nintendo Switch (ainult juhtmega), PS3 (ainult juhtmega)
Omadused
Haptika EI
Telefoni kinnitus JAH
Ühendus
Ühenduse tüüp Mikro-USB
Ühilduvus
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles