Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

iPega Gold Warrior PG-9218 juhtmevaba kontroller/mängupult

  • 26.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9 €
Kaubamärgid iPega
Kauba ID: 1455830
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Mängukontroller iPega PG-9218

Lihtsalt kasutatav mängukontroller PG-9218 ühildub mitte ainult arvutite ja konsoolidega, vaid ka Androidi ja iOS-iga. Tänu teleskoopkinnitusele saate hõlpsasti kinnitada kuni 8 cm laiuse telefoni Toote saate ühendada enda valitud seadmega kahel viisil - juhtmega või Bluetoothi kaudu. Mõne nupu värviline valgustus muudab kontrolleri kasutamise lihtsamaks ja annab sellele veelgi rohkem mängutunnet. PG-9218 toetab ka TURBO funktsiooni.

Lai ühilduvus – mängige oma lemmikriistvaraga

Mängige oma lemmikmänge ilma ühilduvusprobleemide pärast muretsemata. Kontroller PG-9218 töötab suurepäraselt paljude erinevate seadmetega. Ühendage see Windowsi arvutiga, Nintendo Switchi konsooliga ja isegi Androidi või iOS-i telefoni või tahvelarvutiga (ainult versioonid 11.0–13.3.1). Selline lai seadmega ühilduvus tähendab, et olenemata sellest, millise riistvaraga mängite, saate alati nautida dünaamilist, kuid mugavat mängukogemust.

2 ühendusvõimalust – valige endale parim

Toodet saab ühendada kahel viisil. 2,4G vahemikus töötav USB-adapter võimaldab ühendada kontrolleri juhtmevabalt teatud seadmetega. Ühendage PG-9218 oma telefoni või tahvelarvutiga Bluetoothi kaudu ja nautige mängides praktiliselt piiramatut vabadust. Saate selle ühendada ka kaabli kaudu. See ühendusviis sobib näiteks arvutitele ja Nintendo Switchile.

Intuitiivsed nupud ja TURBO funktsioon – naudi oma järgmist võitu

Kontrolleri nupud on paigutatud lihtsatesse ja hõlpsasti kasutatavatesse kohtadesse, et saaksite nautida isegi kõige kiiremat mängutempot ja hõlpsalt järgmisele tasemele liikuda. Seade pakub ka TURBO-funktsiooni, mis annab teile uskumatu kiirenduse. Olge oma vastaste liigutustest ees ja sooritage ilma suurema pingutuseta ka kõige raskemad toimingud ja kombinatsioonid!

Reguleeritav käepide – asetage telefon mugavalt

Kontroller on varustatud teleskoopkinnitusega, mis võimaldab nutitelefonid kindlalt ja kindlalt kinnitada. Selle maksimaalne suurus on 80 mm, mis annab teile palju valikuvõimalusi. Pole tähtis, millist telefoni te kasutate. PG-9218 saab sellega suure tõenäosusega hakkama ja võimaldab mugavalt mängida oma lemmikmobiilimänge.

Ergonoomiline disain – mängi ilma väsimuseta pikki tunde

Seade on loodud pakkuma teile võrratut mugavust. Ergonoomilise disainiga, mis sobib ideaalselt teie kätesse, saate mängida tunde, muretsemata randme väsimuse või valu pärast. Kontroller on valmistatud ka nahasõbralikest ja puutetundlikest materjalidest. Veelgi enam, nuppudel A, B, X ja Y on värviline LED-taustvalgustus, mis teeb pimedas mängimise lihtsaks.

Komplekti sisu

  • Mängupult
  • 2,4G juhtmevaba vastuvõtja
  • C-tüüpi kaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja iPega
Mudel PG-9218
Värv Must
Ühendus Juhtmega/Bluetooth/2,4G
Bluetoothi versioon 5.0
Bluetoothi leviala 8 m
Käepideme pikendamise ulatus 8 cm
Aku mahutavus 380 mA
Töövool 30 mA
Tööpinge -
DC sisendpinge 5V
Sisendvool 500 mA
Tööaeg ühe laadimisega OKEI. kell 8
Laadimisaeg OKEI. 3 tundi
Ooteaeg kuni 30 päeva
Laadimisport USB-C
Programmeeritavate nuppude arv 4
Puuteplaat Ei
Vibratsioon Jah (juhtmega)
Sisseehitatud kõlar Ei
Helisisend 3,5 mm Ei
Ühilduvus Android 6.0V ja uuemad, iOS 11–13.3.1V, Win7/8/10, Nintendo Switch (2.4G), PS3 (2.4G)
Omadused
Haptika JAH
Telefoni kinnitus JAH
Ühendus
Ühenduse tüüp USB-C
Ühilduvus
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles