Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Ipad 10.9 Nillkini klaviatuuriga ümbris (must)

  • 62.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 21 €
Kaubamärgid NILLKIN
Kauba ID: 1459848
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Klaviatuuriga ümbris iPadi 10,9-tollise Nillkini jaoks (must)

Muutke oma töö või kool produktiivsemaks Nillkin iPadi 10,9-tollise ümbrisega! Korpusel on kaasaskantav puuteplaadiga klaviatuur, mis muudab tahvelarvutis tippimise veelgi lihtsamaks. See võimaldab teil reguleerida vaatenurka ja toidab sujuva ühenduse tagamiseks Bluetooth 3.0 . iPadiga Maksimaalne tööaeg kuni 55 päeva Tänu kvaliteetsete materjalide kasutamisele kaitseb ümbris tahvelarvutit usaldusväärselt kahjustuste eest ning libisev kate väldib objektiivi kriimustamist. Lisaks on sellel spetsiaalne hoidik Apple Pencil, mis võimaldab teil seda laadida.

Mugav trükkimine

Hoolikalt kujundatud klaviatuuri disain võimaldab teil selle kasutamise ajal nautida võrratut mugavust. Klaviatuur tagab täiuslikud klahvivajutused kiireks ja sujuvaks tippimiseks. See töötab väga vaikselt, nii et ükski häiriv müra ei sega teie tööd. Veelgi enam, klaviatuur lülitub automaatselt unerežiimi, kui te seda 10 minuti jooksul ei kasuta – selle äratamiseks vajutage lihtsalt mis tahes klahvi.

Nutikas puuteplaat

Klaviatuuril on ka puuteplaat, mis annab teile tahvelarvutiga töötamisel rohkem vabadust, kontrolli ja täpsust. Selle puute diskreetimissagedus on 120 Hz ja see toetab mitmeid žeste, mis hõlbustavad ülesannete täitmist – nendega saad muuhulgas naasta avalehele, suumida sisse või lehtede vahel vahetada. Võite kasutada ka udukaitse funktsiooni, mis keelab klahvistiku tippimise ajal, et vältida kursori kogemata liigutamist. Muutke oma iPad lihtsalt sülearvutiks!

Ehitatud vastavalt teie vajadustele

Korpus on loodud nii, et selle kasutamine oleks võimalikult mugav. Spetsiaalne alus tagab usaldusväärse stabiilsuse. Samuti saate vabalt reguleerida vaatenurka vahemikus 0–180°, et kohandada selle asendit ideaalselt teie tegevusega sobivaks. Samuti on võimalik klaviatuur lahti võtta, mis suurendab veelgi teie mugavust näiteks e-raamatute lugemisel või visandite joonistamisel.

Sisseehitatud suure võimsusega aku.

Toode on varustatud võimsa 180 mAh akuga. Tänu sellele saad seda ühe laadimisega kasutada kuni 55 päeva ning ooterežiimis võib see vastu pidada kuni 180 päeva! Nii et te ei pea muretsema, et klaviatuuri aku saab kõige ebasobivamal hetkel tühjaks.

Veelgi rohkem võimalusi

See pole aga kõik Nillkini korpuse võimalused! Korpusel on ka kaamera objektiivi libistatav kate, mis kaitseb seda tõhusalt kahjustuste, mustuse eest ning kaitseb veelgi teie privaatsust. Korpuses on ruumi ka Apple Pencili jaoks! Spetsiaalne hoidik sobib ideaalselt sinu Apple Penciliga ja võimaldab ka seda laadida – lihtsalt aseta see hoidikusse ja see hakkab kohe laadima.

Tootja Nilkin
Värv Must
Ühilduvus iPad 10,9 tolli
Bluetoothi versioon 3.0
Vahemik Kuni 10 m
Sisendvool 5V/2A
Ooterežiim kuni 180 päeva
Laadimisaeg 2,5 tundi
Aku mahutavus 180 mAh
aku tüüp Liitium
Töötunnid kuni 120 tundi
Materjal TPU+PC
Omadused
Korpuse mudel
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles