Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

IP13 PRO MAX Baseus OS-Lucent seeria magnetiline telefoniümbris (läbipaistev)

IP13 PRO MAX Baseus OS-Lucent seeria magnetiline telefoniümbris (läbipaistev)
Laos
  • 17.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6 €
Kaubamärgid Baseus
Kauba ID: 1462910
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Magnetiline telefoniümbris Baseus OS-Lucent Series IP13 PRO MAX (läbipaistev)

Tutvuge Baseuse magnetümbrisega – elegantsi, funktsionaalsuse ja kõrgeima kvaliteedi kombinatsioon. Loodud neile, kes hindavad usaldusväärsust ja ohutust, kuid ei taha esteetikat ohverdada. Suurepärase kvaliteediga materjalidest valmistatud ümbris mitte ainult ei kaitse, vaid ka tõstab esile teie telefoni stiili. Tänu ainulaadsele disainile on seda lihtne kasutada ja hooldada. Kui valite Baseuse, valite kvaliteedi, mida võite usaldada.

-Baseus/P60157202203-02/5

Turvagarantii

Baseuse magnetümbris on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest, mis tagab suurepärase löögi- ja kriimustuskindluse. Veelgi enam, see tagab, et teie telefon on ohutu ka 1,2 meetri kõrguselt alla kukkudes! Vaatamata minimaalsele paksusele üllatab see suurenenud vastupidavusega kahjustustele, jättes mulje, et telefon on terve. Kõlari disain on ka tolmukindel, tagades selge ja karge heli igas keskkonnas. Lisaks pakub ümbris kaitset mitte ainult telefonile, vaid ka kaamerale, kaitstes seda võimalike kriimustuste ja vigastuste eest.

-Baseus/P60157202203-02/2

Magnetiline disain

Baseuse magnetkorpus on ainulaadne toode, mis on usaldusväärne ja mitmekülgne. Varustatud 38 täiustatud kosmosesõiduki N52 magnetiga, mille tõmbejõud on kuni 12N, tagab usaldusväärse ja usaldusväärse ühenduse juhtmevabade seadmete (nt laadijad ja toitepangad) kasutamisel. See on loodud mugavaks ja praktiliseks kasutamiseks – tänu kõrgele ühilduvusele ei pea te enam telefoni laadimiseks korpust eemaldama. Baseuse ümbrise mitmekülgsust tõstab esile ka selle võime töötada erinevate seadmetega, nagu juhtmevabad laadijad või toitepangad, telefonihoidjad ja isegi magnetrahakotid.

-Baseus/P60157202203-02/1

Läbimõeldud disain

Baseuse magnetkorpus pole mitte ainult praktiline, vaid ka elegantne. Spetsiaalne disain hoiab ära sõrmejälgede plekkide tekke, nii et see näeb alati veatu välja, olenemata sellest, kui kõvasti seda kasutate. Kvaliteetsest arvutimaterjalist valmistatud ümbris tagab suurepärase selguse, et vältida kollasust ja esteetika kadu. Seda on ka ülimalt lihtne kasutada – ümbrist on lihtne peale panna ja ära võtta, muutes telefoni igapäevase kasutamise palju lihtsamaks.

-Baseus/P60157202203-02/6
Tootja Baseus
Mudel P60157202203-02
Materjal PC
Värv Läbipaistev
Ühilduvus iPhone 13 pro max
Omadused
Korpuse mudel iPhone 13 Pro Max
Värv läbipaistev

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles