Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

IP-kaamera Sonoff S-CAM Wi-Fi

IP-kaamera Sonoff S-CAM Wi-Fi
Laos
  • 35.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12 €
Kaubamärgid SONOFF
Kauba ID: 1789032
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Sonoff S-CAM IP kaamera

Kas soovite oma kodu jälgida kõikjal, kuhu lähete? See on võimalik Sonoff S-CAM IP kaameraga! Seade toetab kahesuunalist heli ning ühildub Amazon Alexa ja Google Assistanti häälassistentidega. See pakub selget 1080p HD-kvaliteeti ja saate selle ühendada ka teiste Sonoffi seadmetega. Kui see tuvastab liikumise, salvestab see 5-minutilisi videoid, samuti saate salvestused salvestada SD-kaardile või eWeLinki pilve. Pakendist leiate ka Sonoff USB-adapteri.

Suurepärane pildi eraldusvõime

Sonoffi IP-kaamera pakub 1080p HD-kvaliteeti ja töötab hästi ka pimedas: see on varustatud IR LED-idega, mis kiirgavad infrapunavalgust ja tagavad selge pildi isegi 10 meetri kaugusel. Vaadake, mis teie kodus toimub, kui olete eemal!

Liikumistuvastus

Suurendage oma kodu turvalisust! Rakenduse abil saab määrata kindlad kellaajad, millal kostab äratus, kui kaamera liikumist tuvastab. Veelgi suurema kaitse tagamiseks saate kaamera ühendada ka teiste Sonoffi seadmetega. Lisaks salvestab kaamera liikumise tuvastades maksimaalselt 5 minutit videot, nii et kodust eemal olles ei jää sul ükski oluline hetk ilma!

Juhtige seda oma häälega

Seade ühildub Amazon Alexa ja Google Assistanti häälassistentidega, nii et saate kaamerat mugavalt oma häälega juhtida. Kui öelda vaid paar sõna, näete, mis toimub teie lapse toas või isegi garaažis. Lisaks on kaameral sisseehitatud kõlar ja mikrofon, et saaksite oma lähedastega rääkida ka siis, kui te pole kodus!

Salvestisi saate salvestada mitmel viisil

S-CAM-i saab sisestada maksimaalselt 256 GB SD-mälukaarti, kuid salvestusi saab ka eWeLinki rakenduse kaudu pilve salvestada.

4 paigaldusmeetodit

Paigaldage S-CAM kuhu iganes soovite! Seadme saab kinnitada kuni neljal viisil: magnethoidiku, kleebise, statiivi või kruvidega.

Komplekt sisaldab:

  • Kaamera

  • Adapter (2A laadija)

  • USB laadimiskaabel

  • Kleebis kaamera kinnitamiseks

  • Kasutusjuhend

Mudel

CAM õhuke

Värv

Valge

Sisend

5V / 1A

Maksimaalne eraldusvõime

1080p

LED-ide arv

2

Video tihendamise versioon

H.264

Objektiivi ava

F2.3

WiFi ühendus

IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz

Töötemperatuur

-10°C - 40°C

Suurus

91 x 53 x 44,5 mm

Kaal

195 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles