Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

ZHIBAI HL350 ionisatsioonikuivati (must)

ZHIBAI HL350 ionisatsioonikuivati (must)
Laos
  • 48.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16.33 €
Kaubamärgid ZHIBAI
Kauba ID: 1457204
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

ZHIBAI kaubamärk on osa Xiaomi ökosüsteemist.

ZHIBAI HL350 negatiivse ionisatsioonikuivati (must)

Professionaalne ioonföön võimaldab teil juukseid ohutult ja kiiresti kuivatada. Negatiivsete ioonide olemasolu parandab teie juuste seisundit – teie juuksed muutuvad siledaks ja läikivaks. Kuivati ZHIBAI HL350 töötab 1800 W võimsusega ja on üllatavalt vaikne. Lisaks on HL350 stiilne ja minimalistlik disain, mis teeb suurepärase kingituse.

Jäta krässus juustega hüvasti

Ütle kord ja igaveseks hüvasti särisevate juuste probleemiga. ZHIBAI HL350 kasutab ionisatsioonitehnoloogiat negatiivsete ioonide tootmiseks, mis muudavad teie juuksed pehmeks ja siledaks. Nüüd saate hõlpsalt luua oma unistuste soengu!

Turvalisus ja kasutusmugavus

Kasutatavad tehnoloogiad on meie juustele täiesti ohutud ega kahjusta neid. Kuivati pakub ka madalat kiirgustaset ja energiasäästlikku disaini. ZHIBAI HL350 tagab püsiva õhutemperatuuri, nii et me ei pea muretsema soovimatute põletuste pärast. Sellel on 3 õhuvoolu valikut: soe õhk juuste koheseks kuivatamiseks ja jahe õhk soenguks. Ja vahelduv õhuvool takistab juuste kuivamist, jättes need niisutatuks ja läikivaks. Saate valida ka puhumisvõimsuse - varustus pakub tugevat ja nõrgemat voolu.

Kõrge töövõimsus

Sa ei pea enam aega raiskama juuste pikale ja tüütule kuivatamisele! ZHIBAI HL350 töötab kiirusel 2000 p/min, mis võimaldab juukseid kuivatada vaid mõne minutiga. Ja see pole veel kõik! Seade töötab äärmiselt vaikselt, nii et müra ei ärata isegi väikseimaid pereliikmeid.

Alati sinu kõrval

Seade töötab hästi nii kodus, teel kui ka ilusalongis. See on lastele ja rasedatele naistele täiesti ohutu. HL350 on mugav ja piisavalt väike, et mahutada lihtsalt kohvrisse või kappi hoiule. Sellel on 2,7 m pikkune painduv toitejuhe ja 360 kraadi pööratav rummu. Nautige ilusaid juukseid kõikjal, kus te ka poleks!

Sisaldab:

  • Kuivati
  • Rummu
  • Kasutusjuhend
Bränd JIBAI
Mudel HL350
Nimi Negatiivse iooniga ioniseeriv kuivati
Pinge 120V/230V
Õhu kiirus 2
Temperatuur 3
Vabanenud ioonide arv ≥2 miljonit/cm³
Sagedus 50Hz/60Hz
Võimsus 1800 W
Kiirus 20000 pööret minutis
Mõõtmed 128 x 78 x 220 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles