Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Ionisatsioonikuivati ZHIBAI HL321 (hall)

Ionisatsioonikuivati ZHIBAI HL321 (hall)
Pole laos
  • 48.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16.33 €
Kaubamärgid ZHIBAI
Kauba ID: 1457210
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

ZHIBAI kaubamärk on osa Xiaomi ökosüsteemist.

Iooniline föön ZHIBAI HL321 (hall)

Nüüd saate oma juukseid kiiresti kuivatada, ilma et peaksite neid kahjustama! Kuivati tagab püsiva temperatuuri ja kaitse ülekuumenemise eest. ZHIBAI HL321 töötab 1800 W võimsusega ja on üllatavalt vaikne (60 dB). See sobib ideaalselt igat tüüpi juustele. See võimaldab valida ühe kahest temperatuurirežiimist ja kahest õhukiirusest. See tekitab isegi negatiivseid ioone, võimaldades teil staatiliste ja kräsus juuste probleemiga hüvasti jätta. Komplekt sisaldab kahte asendusdüüsi.

Jäta krässus juustega hüvasti

Jäta hüvasti särtsu ja särisemisega! ZHIBAI HL321 fööniga saate sellest probleemist lõplikult lahti! Seade kasutab intelligentset ionisatsioonitehnoloogiat, toodab negatiivseid ioone, mis muudavad juuksed kohevaks ja pehmeks. Lisaks vähendab see juukseotste lõhenemist ja staatilist elektrit, kaitstes juukseid särisemise eest. Loo oma unistuste soeng ZHIBAI Ionic Fööniga!

Kõrge töövõimsus

Sa ei pea enam aega raiskama juuste pikale ja tüütule kuivatamisele! ZHIBAI HL321 töötab 1800 W võimsusega, võimaldades teil juukseid kuivatada vaid mõne minutiga. Ja see pole veel kõik! Seade töötab ülivaikselt – selle helitugevus ei ületa 60 dB, seega ei ärata müra ka väiksemaid leibkonnaliikmeid.

Turvalisus ja kasutusmugavus

HL321-s kasutatav nutikas tehnoloogia võimaldab kuivatil hoida püsivat temperatuuri. Nii et te ei pea muretsema soovimatute põletuste pärast. Seade töötab hästi kodus, teel ja ka ilusalongis. See on lastele ja rasedatele naistele täiesti ohutu. Sellel on kaks õhuvooluvalikut: soe õhuvool juuste koheseks kuivatamiseks ja jahe õhuvool, mis annab soengu eeliseid. Samuti saab valida puhumisvõimsuse – varustus pakub nii tugevat kui ka nõrgemat voolu.

Võtke see teele kaasa

Ärge jätke oma juuste kiiret ja turvalist kuivatamist ja kujundamist ära, kui olete ära. HL321 on mugav ja piisavalt väike, et mahutada lihtsalt kohvrisse või reisikotti. Lisaks on komplektis kaks vahetatavat otsikut – kontsentraator ja hajuti. Lame ots sobib ideaalselt sirgetele juustele, muutes need veelgi siledamaks, hajuti aga sobib ideaalselt lokkis ja lokkis juustele, et tuua esile loomulikud lokid.

Sisaldab:

  • Kuivati
  • Rummu
  • Hajuti
  • Kasutusjuhend

Brändi nimi JIBAI
Mudel HL321
Nimi Ionisatsioonikuivati
Pinge 230 V
Õhu kiirus 2
Temperatuur 2
Vabanenud ioonide arv ≥2 miljonit/cm³
Sagedus 50Hz/60Hz
Võimsus 1800 W
Kiirus 20000 pööret minutis
Mõõtmed 123 x 210 x 75,5 mm
Värv Valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles