Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

INVZI USB-C to Lightning kaabel, MFi, 2m (must)

INVZI USB-C to Lightning kaabel, MFi, 2m (must)
Laos
  • 22.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.66 €
Kaubamärgid INVZI
Kauba ID: 1462312
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

INVZI USB-C to Lightning kaabel, MFi, 2 m (must)

Kas olete väsinud ootamast pikka aega, kuni teie telefon täielikult laeb? Laadige oma varustus kiiresti ja mugavalt! Tänu INVZI kaablile taastavad teie seadmed koheselt oma aku laetuse. Lisaks on sellel suurepärane vastupidavus ja MFi sertifikaat tagab ohutu kasutamise.

INVZI/CTL2M/6

Kiire ja turvaline laadimine

INVZI kaabel tagab teie mobiilseadme kiire ja turvalise laadimise. Vaid 30 minutiga suudab teie nutitelefon taastada kuni 50% oma energiast, võimaldades teil seda pidevalt kasutada. MFi-sertifikaat ja range testimine tagavad Apple'i seadmete ohutu laadimise ja täieliku kiirlaadimisega ühilduvuse.

INVZI/CTL2M/4

Läbimõeldud disain

INVZI kaabel on hästi disainitud toode, mis võimaldab teil oma mobiilseadet mugavalt kasutada. 2-meetrine kaabel annab laadimisel rohkem vabadust, võimaldades seadet mugavalt kasutada ka raskesti ligipääsetavates kohtades. Veelgi enam, punutud nailonist valmistatud INVZI kaabel pole mitte ainult laadimisvahend, vaid ka ese, mis väljendab teie stiili. See ainulaadne materjal tagab vastupidavuse ja vastupidavuse kahjustustele, võimaldades teil toodet pikka aega nautida.

INVZI/CTL2M/2
Direktor INVZI
Mudel CTL2M
Värv Must
Pikkus 2 m
Liides USB-C välguni
Omadused
Kiirlaadimise standard Toitevarustus
Pikkus 2 m
Ühenduse tüüp USB-C – välk
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles