Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

INVZI MagHub 8in1 USB-C dokkimisjaam/jaotur iMaci jaoks koos SSD taskuga (hall)

INVZI MagHub 8in1 USB-C dokkimisjaam/jaotur iMaci jaoks koos SSD taskuga (hall)
Laos
  • 112.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 37.66 €
Kaubamärgid INVZI
Kauba ID: 1462314
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

INVZI MagHub 8in1 USB-C dokkimisjaam/jaotur iMaci jaoks koos SSD-pesaga (hall)

Kas teie iMacis puuduvad sisendid? INVZI 8in1 hub tuleb appi! See seade on varustatud kuni 8 sisendpordiga, mis sobivad ideaalselt igas olukorras. Veelgi enam, sellel on ka valikuline SSD-korpus, mis võib teie iMaci mälu laiendada kuni 4 TB-ni! Tänu oma kaasaegsele ja läbimõeldud disainile sobib see ideaalselt teie varustusse ja interjööri.

INVZI/MH02/7

Palju võimalusi

INVZI USB-C jaotur on universaalne dokkimisjaam, mis pakub kuni 8 erinevat võimalust seadmete ühendamiseks. Kahe USB-C 3.2 Gen3 pordi ja kolme USB-pordiga saate hõlpsalt ühendada mitu seadet korraga. Lisaks on jaoturil väljatõmmatav SSD pesa ja SD/Micro SD kaardi pesa kiireks andmeedastuseks. Lisaks saate Gigabit Etherneti abil oma sülearvuti hõlpsalt võrku ühendada. See sobib ideaalselt neile, kes vajavad oma iMaciga erinevate seadmete ühendamiseks mitut võimalust.

INVZI/MH02/5

Sissetõmmatav SSD korpus

Üks INVZI jaoturi silmapaistvamaid omadusi on sissetõmmatav SSD korpus. See toetab NVMe ja SATA M.2 draive, mis muudab sülearvuti salvestusruumi laiendamise lihtsaks. Veelgi enam, see võimaldab teil lisada oma iMacile kuni 4 TB täiendavat salvestusruumi, et saaksite hõlpsasti oma lauaarvuti mahtu suurendada. See sobib ideaalselt inimestele, kes vajavad failide ja dokumentide jaoks palju ruumi, kuid hindavad ka seadmete ühendamise mugavust ja lihtsust.

INVZI/MH02/6

Kaasaegne ja läbimõeldud disain

Moodne ja läbimõeldud disain on INVZI USB-C jaoturi üks peamisi eeliseid. Esmaklassiline alumiiniumisulam tagab mitte ainult vastupidavuse, vaid ka elegantse ja kaasaegse välimuse, mis sobib ideaalselt teie iMaciga. INVZI USB-C jaotur on ka plug-and-play, mis muudab selle seadistamise ja kasutamise lihtsaks. See jaotur on funktsionaalne ja esteetiliselt meeldiv täiendus teie arvutile.

INVZI/MH02/4
Direktor INVZI
Mudel MX02
Ühilduvus iMac
Materjal Alumiiniumisulam
Sadamad x 2 USB-C 3.2 Gen 3, x 3 USB, sissetõmmatav SSD, SD/Micro SD, Gigabit Ethernet
Toetatud draivid NVME, SATA M.2
Mälu Kuni 4 TB
Omadused
Portide arv 8

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles