Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

INVZI GanHub 1x USB-C seinalaadija, 67 W, EL/UK/AU/US + USB-C kaabel 1,5 m (must)

INVZI GanHub 1x USB-C seinalaadija, 67 W, EL/UK/AU/US + USB-C kaabel 1,5 m (must)
Laos
  • 39.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13.33 €
Kaubamärgid INVZI
Kauba ID: 1462305
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

INVZI GanHub 1 x USB-C laadija 67 W EL/UK/AU/US + 1,5 m USB-C kaabel (must)

Laadige oma varustus kiiresti ja mugavalt! Seinalaadija laeb teie seadmed oma 67 W väljundvõimsusega kiiresti täis. Lisaks ühildub see peamiste laadimisprotokollidega, nii et saate seda kasutada igat tüüpi seadmetega. Komplekti kuuluvad ka reisiadapterid ja USB-C kaabel, et laadija kasutamine oleks veelgi mugavam.

INVZI/GH6711/1

Kiire laadimine

INVZI AC laadijal on USB-C port, mis võimaldab laadida kuni 67 W! See võimaldab teie MacBookil taastada kuni 50% aku laetuse vaid 30 minutiga! INVZI abil saate unustada pikad ootamised ja nautida oma seadmeid täiel rinnal!

INVZI/GH6711/3

Kõrge ühilduvus

Vahelduvvoolulaadija pakub suurepärast ühilduvust, kuna ühildub peamiste laadimisprotokollidega. See suudab automaatselt tuvastada ja laadida mitmesuguseid seadmeid, sealhulgas sülearvuteid, telefone, tahvelarvuteid, kõrvaklappe ja palju muud. See tähendab, et te ei pea muretsema selle pärast, kas teie seade ühildub laadijaga. See on ideaalne neile, kes omavad erinevaid elektroonikaseadmeid ja soovivad neid kiiresti ja mugavalt laadida.

INVZI/GH6711/6

Kasutusmugavus

INVZI seinalaadija on äärmiselt kompaktne, kuid pakub maksimaalset laadimisvõimsust, mistõttu on see ideaalne liikvele kaasa võtmiseks või igapäevaseks kasutamiseks kontoris või kodus. Tänu oma erilisele disainile võib laadija olla väiksem ja võimsam kui traditsiooniline laadija, mis tähendab, et see võtab vähem ruumi ja seda on lihtsam kaasas kanda.

INVZI/GH6711/5

Ohutus

INVZI seade pakub mitmeid funktsioone, mis kaitsevad seadmeid kahjustuste eest ja kasutajaid ohtlike olukordade eest. Üks peamisi omadusi on kaitse liigvoolu, ülepinge, ülekuumenemise ja lühise eest. Selle tulemusena suudab laadija isegi selliste probleemide ilmnemisel kiiresti ja tõhusalt reageerida, et vältida seadme kahjustamist või ohtu kasutajale.

INVZI/GH6711/7

Lisatarvikud

Komplekt sisaldab valikulisi EL/UK/AU/USA adaptereid, mis võimaldavad laadida seadmeid erinevates geograafilistes piirkondades, mis on eriti kasulik reisijatele. Lisaks leiad ka 1,5m USB-C kaabli, mis võimaldab laadida seadmeid ka suurema vahemaa tagant ning avardab veelgi kasutusvabadust. Tänu nendele tarvikutele muutub laadija veelgi mitmekülgsemaks ja funktsionaalsemaks, võimaldades laadida erinevaid seadmeid ja töötada erinevates tingimustes.

INVZI/GH6711/2
Direktor INVZI
Mudel GH6711
Värv Must
Võimsus 67 W
Reisiadapterid EL/UK/AU/USA
Pistik USB-C
Kaabli pikkus 1,5 m
Port USB-C
Omadused
Kiirlaadimise standard Toitevarustus
Laadimisvõimsus (W) 67
Ühenduse tüüp USB-C
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles