Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Interaktiivne pall koertele ja kassidele Cheerble W1 (kollane)

Interaktiivne pall koertele ja kassidele Cheerble W1 (kollane)
Laos
  • 31.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.66 €
Kaubamärgid Cheerble
Kauba ID: 1458139
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Interaktiivne pall koertele ja kassidele Cheerble W1 (kollane).

Et teie lemmikloomal teie äraolekul igav ei hakkaks ja teie mööblit lõhkuma ei hakkaks, on Cheerble välja töötanud palli W1, mis on teie lemmikloomale suurepärane meelelahutus. Mänguasi liigub ise, täpselt nii palju, et kass/koer seda puudutaks. Sellel on 3 režiimi, nii et saate seda kohandada vastavalt oma lemmiklooma vajadustele. Varustatud takistuste vältimise anduriga, ei jää see pragudesse ega diivani alla kinni. See on IP67 veekindel ja selle tööaeg on 8 tundi. Lisaks on sellel ka spetsiaalne auk, kuhu saab panna suupisteid või kassinaeva.

3 töörežiimi

Pall on varustatud 3 töörežiimiga, nii et saate kohandada selle toimimist vastavalt oma lemmiklooma vajadustele. Töörežiimi määrate spetsiaalse nupu abil ja värviline taustvalgus annab teile sellest teada. Lisaks lülitub pall 10 minutiks sisse ja seejärel 30 minutiks välja, võimaldades teie karvasel sõbral puhata.

Läbimõeldud disain

Mänguasi on varustatud takistuste vältimise anduriga, mistõttu see ei jää diivani alla kinni ning mööblivahesse sattudes tuleb see sealt ise välja. Lisaks on see IP67 veekindel, nii et saate selle koeraga jalutades ohutult randa kaasa võtta.

Kuidas see töötab.

Pall koosneb kahest osast, pead vaid lahti keerama. Keskel on toitenupp, palli sisselülitamiseks hoidke seda 3 sekundit all. Seejärel valige töörežiim, vajutades spetsiaalset nuppu. Keerake mõlemad palli osad ja asetage põrandale. Mänguasja toimimiseks puudutage seda või raputage seda kergelt.

Kestev

W1 mänguasi on varustatud vastupidava akuga, mis tagab kuni 8 tundi tööaega. Laadite seda omakorda mikro-USB-kaabli abil. Kulub vaid umbes 1,5 tundi, enne kui pall on taas kasutusvalmis. Lisaks on see teie lemmikloomale ohutu ja kulumiskindel. See on valmistatud polükarbonaadist ja TPU plastikust. Lisaks saate selle korpuse asendada teisega.

Tootja Rõõmsameelne
Nimi Lõbus pall W1
Mudel C1801
Sobilik kassid, koerad
Materjal polükarbonaat, TPU
Läbimõõt 77 mm
Kaal 200g
Aku Liitiumpolümeer, 3,7 V, 300 mAh
Laadimisaeg 1 tund
Töötunnid kuni kella 8ni
Värv kollane
Töötemperatuur 0°C ~ 40°C
Veekindel IP67

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles