Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Interaktiivne koerapall Cheerble Wicked Ball SE (punane)

Interaktiivne koerapall Cheerble Wicked Ball SE (punane)
Laos
  • 37.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.66 €
Kaubamärgid Cheerble
Kauba ID: 1806473
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Interaktiivne koerapall – Cheerble Wicked Ball SE (punane)

Pakkuge oma armastatud koerale suurepärast meelelahutust Cheerble Wicked Ball SE-ga – interaktiivse palliga, mis pakub 3 töörežiimi ja millel on 4 värvi LED-valgustus, muutes iga mänguminuti täis üllatusi. Seade on valmistatud looduslikust kummist, muutes selle mitte ainult vastupidavaks, vaid ka teie karvasele sõbrale ohutuks. Lisaks veekindluse IP65 reitinguga saab teie koer veeta mõnusalt aega ka vihmastel päevadel. Mänguasi on mõeldud väikestele koertele ja saate selle energiat laadida kaasasoleva alalisvoolukaabli abil.

Cheerble/Cheerble-Wicked-Ball-SE-Red-C1221-SE//3

Üllatusterohke mänguaeg

Cheerble mõistab meie karvaste kaaslaste mitmekülgset temperamenti, mistõttu pakub Wicked Ball SE 3 töörežiimi. Passiivne režiim sobib suurepäraselt kutsikate jaoks, pakkudes rahulikku mänguaega ja reageerides kontaktidele õrnalt pindadelt eemale põrgatades, võimaldades järk-järgult luua oma lemmiklooma vastu usaldust. Tavarežiimis pall veereb ja põrkab, toimides suurepärase igapäevase meelelahutuse ja vaimse stimulatsiooni allikana standardse energiatasemega koertele. Samal ajal on õrn režiim mõeldud vanematele koertele või neile, kes eelistavad leebemat suhtlemisvormi – kui valite selle režiimi, hakkab mänguasi aeglaselt veerema ja värisema vastuseks puudutusele.

Cheerble/Cheerble-Wicked-Ball-SE-Red-C1221-SE//6

Looduslike instinktide stimuleerimine

Cheerble Wicked Ball SE intelligentsed liikumislahendused jäljendavad loomuliku saagi liigutusi, kaasates koerad tervislikku ja rikastavat mängu. Unikaalne Smart Movementi tehnoloogia kasutab juhuslikke liikumismustreid, et maksimeerida teie koera kaasatust ja rahuldada nende kaasasündinud jahiinstinkte. Lisaks on mänguasjal neljas värvitoonis LED-valgustus – tsüaan, kollane, punane ja mitmevärviline, muutes mänguaja visuaalselt kütkestavaks.

Cheerble/Cheerble-Wicked-Ball-SE-Red-C1221-SE//5

Vastupidav ja lemmikloomale ohutu

Cheerble Wicked Ball SE on valmistatud TPU-st, PC-st ja looduslikust kummist materjalidest, mis on vastupidavad hammustamisele ja taluvad isegi kõige entusiastlikumat mängu. IP65 veekindluse reitinguga mänguasja saab kasutada nii sise- kui ka väljas, mis tähendab vähem piiranguid – teie armastatud koer saab ka õues mõnusalt aega veeta! Pealegi on kuuli läbimõõt vaid 56 mm ja see ei kaalu rohkem kui 104 g, mistõttu on seda lihtne kõikjale kaasa võtta.

Cheerble/Cheerble-Wicked-Ball-SE-Red-C1221-SE//2

Lihtne laadimine ja hooldus

Cheerble'iga ei lõpe lõbu kunagi! Interaktiivne Wicked Ball SE on varustatud 135 mAh liitiumpolümeerakuga, mis tagab kauakestva mänguaja. Pakett sisaldab alalisvoolu laadimiskaablit, mis võimaldab teil mänguasja lemmikloomaga edasiseks suhtlemiseks ette valmistada. Lisaks on selle puhastamine imelihtne – saate seda lihtsalt voolava vee all pesta.

Cheerble/Cheerble-Wicked-Ball-SE-Red-C1221-SE//7

Pakett sisaldab:

  • Interaktiivne Cheerble Wicked Ball SE
  • DC laadimiskaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja Rõõmustage
Mudel C1221
Mõeldud Väikesed koerad
Töörežiimid Õrn, normaalne, passiivne
LED valgustus Jah, 4 värvi: tsüaan, kollane, punane, mitmevärviline
Aku mahutavus 135 mAh
Töötemperatuur 0 kuni 40°C
Materjalid Looduslik kumm, TPU, PC
Mõõtmed ∅ 56 mm
Kaal 104 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles