Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Interaktiivne kassimänguasi, rõõmus kuri tigu (pruun)

Interaktiivne kassimänguasi, rõõmus kuri tigu (pruun)
Laos
  • 26.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9 €
Kaubamärgid Cheerble
Kauba ID: 1806472
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Interaktiivne kassimänguasi: rõõmsameelne kuri tigu (pruun)

Cheerble Wicked Snail on interaktiivne kassimänguasi, mis üllatab ettearvamatute liigutustega. Sellel on 2 kiirusrežiimi ja värvilised LED-tuled, mis stimuleerivad teie lemmiklooma jahiinstinkti, ergutavad füüsilist tegevust, aitavad kaasa intellektuaalsele arengule ja pakuvad rõõmu. Tänu automaatsele takistuste vältimise süsteemile jääb mänguasi kahjustamata ning 200 mAh aku tagab kuni 2 tundi katkematut meelelahutust. Toode on valmistatud lemmikloomadele ohututest materjalidest ja selle puhastamine on probleemideta.

Cheerble/Wicked-Snail-CWJ02-pruun/5

2 Töörežiimid

Mänguasjal Cheerble Wicked Snail on 2 töörežiimi, mis võimaldavad teil kohandada selle käitumist vastavalt kassi tujule ja temperamendile. Valides tavaliste ja õrnade režiimide vahel, mis erinevad kiirustasemete poolest, tutvustate oma nurruvat sõpra valgust ja liikumist täis maailma, ärgitades uudishimu ja julgustades aktiivset mängimist. Sisseehitatud algoritm tagab, et mänguasi naaseb pärast ümberminekut automaatselt oma teele, pakkudes pidevat väljakutset teie kassi jahiinstinktidele.

Cheerble/Wicked-Snail-CWJ02-pruun/7

Tasakaal puhkuse ja mängu vahel

Cheerble hoolib nii teie kassi arengust kui ka puhkusest. Mänguasi Wicked Snail pakub 10 minutit kaasahaaravat mängu iga 40 minuti järel, sobides ideaalselt teie kassi loomuliku elurütmiga. Teie karvane sõber saab ka ise mänguasja aktiveerida, kui ta seda soovib – piisab vaid lihtsast puudutusest.

Cheerble/Wicked-Snail-CWJ02-pruun/6

Kassisõbralik

Cheerble Wicked Snail mänguasja disainimisel keskenduti loomade ohutusele ja mugavusele. Kest on valmistatud pehmest ja õrnast PVC materjalist, mis on piisavalt vastupidav, et taluda suhtlemist ka kõige metsikumate kassidega. Mänguasi liigub sujuvalt erinevatel pindadel, sealhulgas marmoril, puidul ja vaipadel. See väldib oskuslikult takistusi ja leiab alternatiivseid teid ning selle kiire tempo ja liigutuste mitmekesisus muudavad iga tagaajamise põnevaks ja ettearvamatuks.

Cheerble/Wicked-Snail-CWJ02-pruun/3

Kauakestev rõõm

Wicked Snail pakub tänu tõhusale 200 mAh akule kuni 2 tundi pidevat mänguaega. Aku tühjenemisest annab märku punane vilkuv tuli ning kaasas olev alalisvoolukaabel võimaldab seadet laadida vaid 40 minutiga. See tähendab, et teie lemmikloom ei pea kaua ootama, kuni mänguasi on lõbusamaks kasutamiseks valmis.

Cheerble/Wicked-Snail-CWJ02-pruun/4

Probleemideta hooldus

Läbimõeldud disain koos eemaldatava kestaga muudab mänguasja puhastamise lihtsaks ning kaitseb seda karusnaha ja mustuse eest. See muudab Cheerble Wicked Snaili ideaalseks valikuks igale puhtust hindavale kassiomanikule.

Cheerble/Wicked-Snail-CWJ02-pruun/1

Pakett sisaldab:

  • Interaktiivne kassimänguasi: Cheerble Wicked Snail
  • DC laadimiskaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja Rõõmustage
Mudel CWJ02
Mõeldud Kassid
Aku mahutavus 200 mAh
Materjal PVC, TPU, ABS
Kaal 77 g
Mõõtmed 68 × 50 × 59 mm
Töötemperatuur 5°C kuni 40°C
Värv Pruun

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles