Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Interaktiivne kassimänguasi Cheerble Wicked Mouse (matcha roheline)

  • 22.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.66 €
Kaubamärgid Cheerble
Kauba ID: 1806712
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Cheerble Wicked Mouse Plus interaktiivne kassimänguasi (roheline ja valge)

Cheerble Wicked Mouse Plus on väikese hiirekujuline interaktiivne kassimänguasi, mis põgeneb teie karvase kassi eest, stimuleerides samal ajal tema jahiinstinkti. Sellel on 2 režiimi – õrn ja tavaline, mis võimaldavad teil lõbusust oma kassi iseloomu järgi kohandada. See väldib nutikalt takistusi ja kui see jääb mööbli alla kinni, annab see vaikse piiksu, mis aitab mänguasja leida. See on valmistatud vastupidavatest ja kulumiskindlatest materjalidest ning sisseehitatud laetav aku tagab pika tööaja.

Cheerble/Wicked-Mouse-roheline-valge-CWJ01/1

2 kiiruse vahel valida

Cheerble mänguasi võimaldab teil valida 2 režiimi vahel – õrn ja tavaline, võimaldades teil mängu kohandada vastavalt oma kassi iseloomule. Tavarežiim stimuleerib energilistes karvastes jahiinstinkti. Gentle seevastu sobib suurepäraselt häbelikutele või noorematele kassidele, tagades, et nad naudivad mängimist ilma liigse stressita.

Cheerble/Wicked-Mouse-roheline-valge-CWJ01/6

Kassi eest hoolitsemine

Cheerble hoolitseb teie lemmiklooma tervisliku tasakaalu eest mängu ja puhkuse vahel! Pärast intensiivset 10-minutilist mängimist lülitub see 40 minutiks unerežiimi, andes teie kassile aega väljateenitud puhkamiseks. Kas teie lemmikloom soovib endiselt mängida? Pole probleemi! Lihtsalt puudutage mänguasja õrnalt, et see igal ajal aktiveerida!

Cheerble/Wicked-Mouse-roheline-valge-CWJ01/8

Arukas lahendus

Interaktiivne mänguasi on loodud vältima automaatselt takistusi ja liikuma sujuvalt erinevatel pindadel, sealhulgas plaatidel, paneelidel ja lühikese karvaga vaipadel. Veelgi enam, kui seade jääb mööbli või diivani alla kinni kauemaks kui 10 minutiks või kui selle laetuse tase on tühjenemise lähedal, annab Wicked Mouse Plus spetsiaalse piiksu. See lahendus muudab mänguasja asukoha leidmise lihtsamaks või tuletab meelde selle laadimist, pakkudes teie karvasele sõbrale katkematut meelelahutust.

Cheerble/Wicked-Mouse-roheline-valge-CWJ01/7

Veel rohkem aega mängimiseks

Nüüd võib teie kassiga lõbu kesta veelgi kauem! Cheerble Wicked Mouse Plus pakub ühe laadimisega kuni 60 minutit mänguaega – seda kõike tänu täiustatud 200 mAh akule. Selle energia taastamine ei võta kaua aega – lihtsalt ühendage mänguasi USB-C-kaabli abil laadimisseadmega ja juba 30 minuti pärast on see kasutusvalmis.

Cheerble/Wicked-Mouse-roheline-valge-CWJ01/3

Läbimõeldud disain

Cheerble Wicked Mouse Plus loodi mittetoksilistest materjalidest, mis on teie lemmikloomale ja keskkonnale ohutud. Mänguasja kompaktne disain muudab selle kõikjal hoidmise lihtsaks ja eemaldatavad rattad muudavad hoolduse lihtsaks. Nii on lihtne hoida seda laitmatult puhtana, mida iga kassiomanik kindlasti hindab.

Cheerble/Wicked-Mouse-roheline-valge-CWJ01/5
Tootja Rõõmustage
Mudel CWJ01
Värv Roheline ja valge
Aku mahutavus 200 mAh
Tööaeg 60 minutit
Laadimisaeg 30 minutit
Laadimisliides USB-C
Kaal 44 g
Mõõtmed 65 × 54 × 39 mm
Omadused
Traadita sagedusala valge ja roheline

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles