Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Intelligentne vaakumkonteiner Pawbby toidu hoidmiseks

Intelligentne vaakumkonteiner Pawbby toidu hoidmiseks
Laos
  • 71.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 24 €
Kaubamärgid Pawbby
Kauba ID: 1460044
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Pawbby Smart automaatne vaakum lemmikloomatoidu säilituskonteiner

Kas soovite hoida oma lemmiklooma toitu värskena ja lemmiklooma tervisele ohutuna nii kaua kui võimalik? Pawbby nutikas vaakumkonteiner aitab teid selles! Toode võimaldab hoida tooteid optimaalsetes tingimustes, kaitstes neid niiskuse ja bakterite eest. Samuti saate rakenduse kaudu kontrollida selle sees valitsevat temperatuuri ja niiskuse taset. Samas on konteinerit väga mugav kasutada ning selle valmistamisel on kasutatud kvaliteetseid materjale.

Värske toit säilib kauem

Kas tead, miks toit mõnikord kiiresti rikneb? Seda mõjutab õhus leiduv niiskus, mis kiirendab bakterite või hallituse kasvu. Vaakumhoidmine aitab teil selliseid probleeme vältida ja hoida toitu kauem värskena! Pawbby konteiner võimaldab hoida lemmikloomatoitu optimaalsel temperatuuril ja niiskustasemel. Nii võite olla kindel, et teie lemmikloom saab ainult tervislikku toitu!

Hoidke rakendusega sõrme pulsil

Nüüd saate hõlpsalt kontrollida anuma temperatuuri ja niiskuse taset. Kasutage lihtsalt spetsiaalset rakendust! Samuti ütleb see teile, milline on vaakummooduli praegune laetuse tase. Samuti on teil juurdepääs selgetele graafikutele, mis näitavad mõõtmisajalugu. Veelgi enam, kui tingimused konteineris on ebatavalised, teavitatakse teid sellest kohe.

Mugav ja ohutu kasutamine

Toote maht on kuni 9 liitrit, mis tähendab, et te ei pea seda liiga sageli uuesti täitma. Seadet on ka väga lihtne kasutada. Vaakumi loomiseks peate lihtsalt vajutama nuppu! Eeliseks on ka käepide, mis võimaldab konteinerit hõlpsalt kaasas kanda, ja öörežiim “Ära sega”, et saaksite rahulikult magada. Samuti tuleb tähele panna, et vaakummoodulil on pikk tööaeg – seda tuleb laadida vaid umbes 6 korda aastas. Pealegi saab seadme järel oleva pappkasti hõlpsalt kassimajaks muuta!

Bränd Pobby
Nimi Pawbby Smart Auto-Vac lemmikloomatoidu konteiner
Mudel MG-PGB001A-GL
Sissepääs 5V - 1A
Hinnatud jõud 2,5 W
Mahutavus 9l
Mõõtmed 238 x 238 x 266 mm
Kaal 1,56 kg

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles